Vierde seizoen: Familie Gillis – Massa is kassa op tv kijken

Het vierde seizoen van Familie Gillis – Massa is kassa werd in Nederland uitgezonden bij SBS6 en in België op VTM2. Je kunt de afleveringen nog terugkijken via Kijk.nl. Of zoals de eigenaren van de Oostappen Vakantieparken dat zelf zeggen: “Hatseflats! Er komt een nieuw seizoen van Familie Gillis: Massa is kassa aan! (…) Daar word je toch foxwild van?”

Massa is Kassa mét Nicol in België kijken

UPDATE: dit bericht verscheen oorspronkelijk op 31 augustus 2021 op VlaamsKijken. Ik heb het bijgewerkt op 9 augustus 2023, omdat de afleveringen nu in België op VTM GO te kijken zijn. Let op: de relatie tussen Peter en Nicol is inmiddels voorbij. In Nederland mag Nicol Kremers niet meer voorbij komen. Lees hier meer over het laatste nieuwe seizoen.

Seizoen 4: Massa is kassa

De realityreeks van de Familie Gillis – waarvan eerdere afleveringen in België op VTM2 te zien waren – is inmiddels toe aan seizoen 4. Uitspraken als ‘hatseflats’ en ‘foxwild’ horen we tegenwoordig niet meer alleen op de Oostappen Vakantieparken. Nee, ook de volgers – van Peter Gillis, zijn vriendin Nicol Kremers en Peters zonen Ruud, Mark en dochter Inge – gebruiken ze regelmatig.

Vierde seizoen Familie Gillis

Wat we van seizoen 4 van Familie Gillis – Massa is kassa kunnen verwachten? We zien dat de elf Oostappen Vakantieparken volgeboekt zitten. Dat Peter een nieuwe bolide heeft. Zoon Mark probeert daarnaast de parken draaiende te houden; iets wat niet altijd makkelijk is want er zijn problemen met de hygiëne. Tot slot komen ook de ouders van Nicol Kremers – Henny en Nelis – natuurlijk weer voorbij in het vierde seizoen. Zij zijn in Spaanse sferen en besluiten een paëlla avond te organiseren.

Lees hier meer over seizoen 1, seizoen 2 en seizoen 3 van Familie Gillis: Massa is Kassa.

Oostappen Vakantieparken

Nu de vakantie er weer bijna op zit, komen er natuurlijk ook heel wat berichten naar buiten over hoe het nu echt is om te verblijven in één van de Oostappen Vakantieparken. Er wordt volop geklaagd. De parken zijn veel smeriger dan op tv te zien is. De mysterieman van MAX Vakantieman is zelfs langs geweest. Vrijwel alles scoorde in park Arnhem in Schaarsbergen onvoldoende. Na de herfstvakantie worden tijdelijk enkele vakantieparken van de Oostappen-groep gesloten om ze grondig op te knappen.

Frank Lammers

Wist je dat Frank Lammers de voice-over van Familie Gillis: Massa is kassa is? Dit najaar is de Brabantse acteur te zien in het derde seizoen van Undercover (naast Tom Waes). Er is nog geen releasedatum aangekondigd, maar daar hou ik de fans van op de hoogte via de Undercover Facebook-groep. Als je Massa is Kassa nu niks vindt, maar wel een liefhebber van Frank Lammers bent, dan kun je op Netflix kijken naar zijn laatste film: Herrie in huize Gerri.

Massa is Kassa terugkijken

Op Kijk.nl kun je in Nederland alle seizoenen terugkijken. Als je in het buitenland woont, dan is dit mogelijk via een VPN Verbinding die je op Nederland zet. Familie Gillis: Massa is Kassa in België kijken, is dus via die optie ook mogelijk. Op VTM Go kun je ook verschillende afleveringen kijken van de afgelopen seizoenen, maar dat wisselt dagelijks. Op donderdag 24 augustus kon je zo nog kijken naar een aantal afleveringen uit seizoen 6 en volledig naar seizoen 7 en seizoen 8.

Foto: SBS6 – Wessel de Groot.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 augustus 2023 /