Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 6 kijken

Goed nieuws voor de fans van Peter, Nicol en de kinderen – Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 6 is ook in in België (nog even) terug te kijken. Dat kan via VTM GO; in Nederland kijk alle seizoenen terug via Kijk.nl. Er staan in totaal acht nieuwe afleveringen klaar voor het zesde seizoen, waarin Peter Gillis, zijn Nicol Kremers en hun familie door de camera’s worden gevolgd. Frank Lammers verzorgt de voice over van Familie Gillis: Massa is Kassa.

Massa is Kassa mét Nicol in België kijken

UPDATE: dit bericht verscheen oorspronkelijk op 22 februari 2022 op VlaamsKijken. Ik heb het bijgewerkt op 9 augustus 2023, omdat de afleveringen nu in België op VTM GO te kijken zijn. Let op: de relatie tussen Peter en Nicol is inmiddels voorbij. In Nederland mag Nicol Kremers niet meer voorbij komen. Lees hier meer over het laatste nieuwe seizoen.

Familie Gillis: Massa is Kassa Seizoen 6

Onze Peter Gillis is steenrijk geworden met zijn twaalf vakantieparken en zijn dertig jaar jongere vriendin Nicol Kremers geniet volop mee van dit succes. Toch vindt ze dat het tijd is om voor zichzelf te beginnen. En terwijl ze weer genieten van een weekje aan de Spaanse Costa van alles wat lekker is en veel calorieën bevat, begint het gewicht van Peter toch een serieus probleem te worden. Slapen zonder zijn zuurstof apparaat is geen optie meer. Dat zien we allemaal in de eerste aflevering van Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 6.

Sexshop Nicol (Massa is Kassa)

Maar om terug te komen op het business idee van Nicol Kremers; zij wil een erotische webshop starten. En het blijft als het aan haar ligt niet alleen bij een online sexshop; ze ziet ook wel wat in een fysieke sekswinkel. Aan SBS6 liet ze eerder al weten dat ze met haar bedrijf een taboe wil doorbreken. Ze wil laten zien dat het heel normaal is om je man te verrassen met lingerie. Iets dat we natuurlijk al zagen in eerdere seizoenen van Familie Gillis: Massa is Kassa. Ondernemen is voor deze dame sowieso niet nieuws; ze heeft ook haar eigen bedrijf Nicol Kremers – professioneel vastgoedbeheer en verhuur.

Nieuwe aflevering Massa is Kassa

Terwijl Peter met vriendin Nicol vakantie viert in Spanje, houdt zoon Mark het winteronderhoud op de parken scherp in de gaten. Zo zien we in de tweede aflevering van dit nieuwe seizoen van Massa is Kassa. Hoofd-horeca Samir maakt van de gelegenheid gebruik om hem te vragen om een extra hulp voor het komende vakantieseizoen. Eenmaal terug van de Spaanse costa wil Nicol een potentieel winkelpandje bezoeken voor haar eigen intimiteitsboetiek. Peter en Mark komen in actie wanneer een snelheidsduivel hun vakantiepark terroriseert. In de derde aflevering staan we dan weer stil bij het overgewicht van Peter; wat hij de schuld van Nicol vindt… Tijd voor Nicol om dan maar meer tijd in haar erotische winkel te steken… Deze keer doet ze marktonderzoek met wat vriendinnen.

Rob Geus

Peter Gillis neemt de klachten over zijn parken zeer serieus en schakelt daarom de hulp in van schoonmaakexpert Rob Geus. Zoon Mark doet met hem een kennismakingsrondje over het park Prinsenmeer. Nicol stort zich volledig op haar eigen winkel, maar Peter is het niet altijd eens met haar plannen.

Voice over Massa is Kassa

Fans van Undercover die naar Familie Gillis: Massa is Kijken horen het meteen: die stem klinkt net als Ferry Bouman. En inderdaad de voice over van Massa is Kassa is de Brabantse acteur Frank Lammers. Wist je dat er zelfs kijkers speciaal voor zijn commentaar naar dit programma kijken. Daar genieten ze nog meer van, dan van de belevenissen van Peter Gillis, zijn Nicol en de kids.

Massa is Kassa Seizoen 6 kijken

Op Kijk.nl kun je in Nederland alle seizoenen terugkijken. Als je in het buitenland woont, dan is dit mogelijk via een VPN Verbinding die je op Nederland zet. Familie Gillis: Massa is Kassa in België kijken, is dus via die optie ook mogelijk. Op VTM Go kun je ook verschillende afleveringen kijken van de afgelopen seizoenen, maar dat wisselt dagelijks. Op donderdag 24 augustus kon je zo nog kijken naar een aantal afleveringen uit seizoen 6 en volledig naar seizoen 7 en seizoen 8.

Foto: Wessel de Groot

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 augustus 2023 /