Seizoen 8 Familie Gillis: Massa is kassa gewoon op tv te kijken

Seizoen 8 Familie Gillis: Massa is kassa is gewoon op tv te kijken. Eigenlijk bijzonder, want het Openbaar Ministerie verdenkt Peter Gillis van de mishandeling van zijn vriendin. En dan heeft hij ook nog een dwangsom van de gemeente Peel en Maas op zijn bord liggen… Moet je zo iemand nog wel een podium geven op tv? Dit schreven we 13 september 2022 toen de afleveringen van Familie Gillis: Massa is kassa seizoen 8 in Nederland van start gingen. Dit seizoen is vanaf dinsdag 15 augustus om 18.15 uur dagelijks bij VTM2 te kijken.

Wat vinden jullie? Laat het weten via onze social media.

Seizoen 8 Familie Gillis: Massa is kassa

Bij SBS6 vonden ze het in ieder geval geen probleem en zenden ze Seizoen 8 van Familie Gillis: Massa is kassa gewoon uit. Frank Lammers is zoals vanouds de voice-over en we zien de familie en hun medewerkers open rond de parken van de Oostappen Groep. Het hoogseizoen komt er tenslotte aan… Dat betekent dat er ook – buiten Peter Gillis en Nicol Kremers – veel te bekijken is, want de familie inmiddels kennende, verloopt de opstart weer hobbelig.

Heb jij het boek Peter Gillis: Massa is Kassa ook al gelezen?

Massa is Kassa mét Nicol in België kijken

UPDATE: dit bericht verscheen oorspronkelijk op 13 september 2022 op VlaamsKijken. Ik heb het bijgewerkt op 15 augustus 2023, omdat de afleveringen nu in België op VTM2 en VTM GO te kijken zijn. Let op: de relatie tussen Peter en Nicol is inmiddels voorbij. In Nederland mag Nicol Kremers niet meer voorbij komen. Lees hier meer over het laatste nieuwe seizoen.

Terug naar Massa is Kassa seizoen 8:

Hoogseizoen bij Oostappen Groep

We zien in aflevering 1 van Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 8 dat Peter zijn werknemers bijeenroept. Hij wil de boel op scherp te zetten voor het hoogseizoen. Zoon Mark ontdekt tot zijn schrik dat nog niet alle huurtenten zijn opgebouwd en daar is zijn vader niet blij mee. Ruud schiet op park Prinsenmeer de animatie te hulp, terwijl Nicol en Peter samen genieten van een overnachting in een van de nieuwe pipowagens.

Personeelstekort

In de horeca kampt Samir met een personeelstekort, zo zien we in aflevering 2 van seizoen 8. Peter schiet te hulp met een creatief idee voor extra handjes. Mark en Ruud proberen samen een tent op te zetten. Dat blijkt echter moeilijker dan gedacht. Het hoofdkantoor barst uit zijn voegen door Peters verzameling motoren en gokkasten. Ook daar heeft hij een toekomstige oplossing voor in gedachten.

Seizoen 8 Familie Gillis: Massa is kassa kijken

Op Kijk.nl kun je in Nederland alle seizoenen terugkijken. Als je in het buitenland woont, dan is dit mogelijk via een VPN Verbinding die je op Nederland zet. Familie Gillis: Massa is Kassa in België kijken, is dus via die optie ook mogelijk. Op VTM Go kun je ook verschillende afleveringen kijken van de afgelopen seizoenen, maar dat wisselt dagelijks. Op donderdag 24 augustus kon je zo nog kijken naar een aantal afleveringen uit seizoen 6 en volledig naar seizoen 7 en seizoen 8.

Foto: SBS6 / Friso Keuris

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 augustus 2023 /