Code van Coppens seizoen 2 in Nederland met deze deelnemers

Code van Coppens seizoen 2 is in de zomer van 2023 (vanaf maandag 10 juli) in de herhaling te kijken op maandagavond om 20.30 uur. Volgens de tv-gids starten ze met de tweede aflevering, waarin zussen Katja en Birgit Schuurman het opnemen tegen Pia Douwes en Caroline Dijkhuizen. Ontdek hier alles over het tweede seizoen van de Code van Coppens in Nederland én de deelnemers.

Onderstaande bericht publiceerden we op 2 april 2022; we hebben het (waar mogelijk) geactualiseerd, nu Code van Coppens in de zomer van 2023 in de herhaling te kijken is. Dat deden we op 9 juli 2023. Leuk nieuwtje: VTM heeft een nieuw programma van Stef en Matthias Coppens aangekondigd. Als we er meer over weten, delen we dit via onze social media. Volg ons via InstagramFacebook en de nieuwsbrief.

Code van Coppens seizoen 2

Bloedfanatieke koppels van BN’ers en nieuwe spectaculaire escape rooms: het amusementsprogramma Code van Coppens is terug op SBS6. In een race tegen de klok gaan wekelijks opnieuw twee duo’s van bekende Nederlanders op zoek naar aanwijzingen in speciaal gebouwde escape rooms vol experimenten, codes en mysteries. De duo’s worden hierbij wederom op afstand op humoristische wijze geleid door de Vlaamse broers Staf en Mathias Coppens.

Wist je dat je de Code van Coppens ook thuis kunt spelen? Ontdek hier meer over het spel*.

Martien Meiland en Britt Dekker

In de eerste aflevering nemen Britt Dekker en Martien Meiland (die samen First & Last presenteerden) het in escape room Hemel en Hel – waar zij onder meer ‘bloed moeten laten koken van woede’ – op tegen het Ik geloof in mij-duo René le Blanc en Rutger van Barneveld (die op dit moment te zien zijn in De Alleskunner VIPS). Wie kraakt als eerste de code en verlaat de kamer zonder kleerscheuren? De koppels het avontuur in de Code van Coppens aangaan moeten beschikken over voldoende koelbloedigheid, durf, doorzettingsvermogen en inzicht om te slagen in hun opdracht: sneller ontsnappen uit de kamer dan hun opponenten.

  • Dit schreven wij eerder over Staf Coppens & Mathias Coppens.

Kamers Code van Coppens

Ben je nieuwsgierig naar de kamers die de deelnemers in de Code van Coppens Nederland voor hun kiezen krijgen? We kunnen er in ieder geval alvast wat meer over verklappen. Yolanthe Cabau en Loes Haverkort gaan op bezoek bij een taxidermist, een opzetter van dieren. Dennis van der Geest (die nu te zien is in Million Dollar Island) en Niels van Baarlen zijn hun tegenstanders. Zussen Katja en Birgit Schuurman trotseren de escape room noodlanding. Zij nemen het hierbij op tegen Pia Douwes en Carolina Dijkhuizen. Wist je trouwens dat Katja Schuurman te zien is in de nieuwe Costa!! De dames van OG3NE en oud-profvoetballers Anouk Hoogendijk, Glenn Helder en Roy Makaay moeten zien te ontsnappen uit een mortuarium.

Deze deelnemers zag je vorig jaar in Code van Coppens: de wraak van de Belgen. En wist je dat er ook een Code van Coppens: seizoen 3 in Nederland is met deze deelnemers?

Deelnemers Code van Coppens Nederland

Nieuwsgierig welke deelnemers we nog meer zien in Code van Coppens Nederland seizoen 2? Dat zijn Frans Duijts en Wolter Kroes, Sanne Wallis de Vries en Thomas Cammaert, Tanja Jess en Charly Luske, Sandra Schuurhof en Evelien de Bruijn, Sergio Vyent en Victor Abeln (van First Dates), Samantha Steenwijk en Chatilla van Grinsven, Tooske en Bastiaan Ragas en Airen Mylene en Taeke Taekema. Deze duo’s wagen zich in het tweede seizoen van Code van Coppens aan escape rooms vol mysteries.

Code van Coppens Nederland kijken

Wil je de Nederlandse Code van Coppens kijken? Dat kan iedere maandagavond om 20.30 uur op SBS6. De afleveringen van seizoen 2 en seizoen 3 zijn ook via Kijk.nl terug te kijken. Vanuit Nederland is dit gewoon mogelijk via iedere internetverbinding; woon je buiten Nederland (zoals in België) en wil je de Code van Coppens Nederland terug kijken? Dat kan in combinatie met Kijk.nl en een VPN Verbinding. De Vlaamse afleveringen van Code van Coppens terugkijken, kan via VTM GO. In dit artikel leg ik uitgebreid uit hoe je VTM GO in Nederland kijken kunt.

Foto: Wessel de Groot

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 juli 2023 /