30 jaar Familie Feest Lotto Arena op tv kijken

Familie viert 30ste verjaardag met een groot Familie Feest in de Lotto Arena. Het werd een liveshow boordevol spektakel, nostalgie, humor en ontroering op zaterdag 17 september. Zelfs Camille Dhont was van de partij. Nu is het 30 Jaar Familie Feest op tv te kijken; zaterdag 24 juni 2023 wordt de show om 20.30 uur uitgezonden op VTM en VTM Go.

Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 25 juni 2021; ik heb het bijgewerkt op zaterdag 24 juni 2023, omdat het 30 Jaar Familie Feest op tv komt!

Familie Feest in Lotto Arena

Het Familie Feest in de Lotto Arena werd oorspronkelijk aangekondigd in juni 2021. Het Familie-seizoen was toe aan zijn grote ontknoping (dit waren de cliffhangers van vorig seizoen!). Tja, en als je dan op 30 december 2021 dertig kaarsjes mag uitblazen, dan is dat een mijlpaal die gevierd mag worden. Door corona werd het feest uiteindelijk verschoven van zaterdag 29 januari 2022 naar zaterdag 17 september 2022

Ook leuk om te lezen: we konden deze week genieten van de seizoensfinale! Wat was dat spannend!

Artiesten Familie Feest

Wat we vooraf wisten over de artiesten die optreden tijdens het Familie Feest? Nou: Willy Sommers vervangt De Romeo’s. En ook Camille Dhont verzorgt een verrassingsoptreden. Zij was natuurlijk al één van de smaakmakers bij VTM als Miss Poes en in Liefde voor Muziek. En niet te vergeten: deze dame krijgt haar eigen telenovelle. Daarnaast weten we dat Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen een nostalgische terugblik brengen op de voorbije dertig jaar. Dat doen ze aan de hand van humoristische, ontroerende en memorabele live acts.

Wist je dat er in het kader van het jubileum ook een speciaal boek is verschenen? Ontdek alle Familie-boeken.

Dertig jaar Familie

De hechte band van een Familie… Met dit legendarische deuntje verscheen Familie op vrijdag 30 december 1991 voor het eerst op het scherm. Een verjaardag die bij VTM allesbehalve onopgemerkt voorbij zal gaan. Het grote 30 jaar Familie Feest in de Lotto Arena is één van die zaken. De liveshow belooft tal van muzikale optredens, verrassende acts en nostalgische beelden, gebracht en beleefd door de cast van Familie. Kortom, alle ingrediënten voor een memorabel verjaardagsfeest. En als je het over ingrediënten hebt, dan denk je automatisch natuurlijk ook aan het nieuwe kookboek van De Bomma.

30 jaar Familie Feest kijken

Het 30 Jaar Familie Feest is niet alleen op tv te kijken, maar eveneens ook op VTM GO. Zo omschrijft VTM het: “Een nostalgische terugblik op de hoogtepunten uit 30 jaar Familie. Met muzikale medleys, de beste bloopers, bijdragen van personages als Vanessa, Niko, Zjef, Raven, Benny en vele anderen, verrassingsacts en optredens van Willy Sommers en Camille.” Wil je kijken vanuit Nederland, lees dan: Vlaamse tv in Nederland kijken via VTM GO, VRT MAX en GoPlay.

Familie Feest in Lotto Arena | Tickets voor zaterdag 29 januari 2022

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 juni 2023 /