Naam telenovelle Camille Dhont kiezen: Milo, Belle of Solange?

Wordt de naam van telenovelle Camille Dhont Milo, Belle of Solange? De kijkers mogen zelf de naam bepalen en kunnen vanaf nu stemmen op hun favoriet via de website van VTM. En we beantwoorden nog meer vragen, zoals ’telenovelle Camille, wanneer op tv’ en wie we naast Camille Dhont nog meer in de cast gaan zien.

Op de hoogte blijven van het nieuws over de telenovelle van Camille? Kom dan bij de Facebook-groep: Telenovelle VTM mét Camille Dhont.

Naam telenovelle Camille (VTM)

Binnenkort krijgt ‘de nieuwe telenovelle met Camille‘ een titel. Welke titel? Dat is niet alleen voor de kijkers, maar ook voor de cast en crew nog één grote verrassing. Voor het eerst ligt die keuze namelijk volledig in handen van de kijkers. Uit een shortlist van drie potentiële namen, die gekozen zijn door Camille Dhont zelf, kunnen zij hun favoriet bepalen.

Wat wordt naam Camille Dhont in telenovelle?

Kruipt Camille Dhont* straks in de huid van Milo, Belle of Solange? Kijkers kunnen via vtm.be hun stem uitbrengen en mee bepalen welke naam het hoofdpersonage krijgt en dus ook de titel van de telenovelle wordt. 

Lees ook: Camille Dhont: cd, stijlgids, vriendenboek, posterboek en meer…

Milo, Belle of Solange?

Camille Dhont vertelt in de oproepvideo meer over haar telenovelle en de mogelijke namen hiervoor. Iedere naam heeft voor haar wel een betekenis. “Binnenkort starten de opnames van de telenovelle op VTM. Ik heb er superveel zin in, maar we hebben één probleem: we hebben nog geen naam voor mijn personage. (…) Mijn favoriete namen zijn Milo, Belle en Solange. Milo was vroeger mijn bijnaam op school. Ik had ooit Camille slordig geschreven waardoor de ‘e’ op het einde een ‘o’ leek. Sindsdien noemde iedereen mij dus Milo. Belle is de afkorting van mijn mama haar naam, Isabelle, en Solange is de mama van mijn opa, die vroeger een zangeres was. Ik kan niet kiezen tussen die drie namen, dus jij mag beslissen!”

Nieuwe VTM telenovelle

De nieuwe VTM-telenovelle wordt een modern sprookje, overgoten met een muzikale saus. De reeks vertelt het verhaal van een bijzonder talentvol meisje met een gouden stem, dat verplicht wordt haar talent voor de buitenwereld te verbergen. Hoe hard ze ook droomt van een leven vol zang en muziek. Het hoofdpersonage uit de telenovelle wordt vertolkt door zangeres, danseres, actrice én popsensatie van het moment Camille Dhont. De opnames van de telenovelle starten deze zomer (al hebben we eind april ook al gelezen dat ze zijn gestart met opnames… dus ga er vanuit dat dat dan het voorbereiden stuk was voor cast en crew), de uitzending volgt in 2024 bij VTM. 

Klik hier voor nog meer nieuws over Camille op VlaamsKijken.

Cast telenovelle Camille

Nu ben je natuurlijk ook nieuwsgierig naar wie we verder in de cast van Camille gaan zien? Er is nog niet zo heel veel bekendgemaakt. Op dit moment draait het natuurlijk allemaal nog om telenovelle Lisa bij VTM, die nu zomerstop heeft. Maar we weten wel al meer over de cast van Camille. We gaan namelijk Karen Damen zien!

Karen Damen in cast

Karen Damen* zal in de telenovelle van Camille te zien zijn als Maud, de mama van een klasgenote van Camille. In het Nieuwsblad lezen we dat een geen grote rol is, maar wel iets anders dan wat ze bijvoorbeeld in Familie doet. Maud bemoeit zich namelijk enorm met het leven van haar dochter, omdat ze zelf droomde van een leven in de spotlights. Haar dochter moet die ambitie nu waarmaken. Karen Damen zegt: “We hebben al een lezing gehad, en het was keiplezant. (…) Ik kijk er absoluut naar uit om weer met Camille op de set te staan (dat deden ze eerder bij #LikeMe), en met de andere ­acteurs. Het zijn allemaal mensen met wie ik nog nooit heb samengewerkt. Een heel plezant vooruitzicht.”

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 juni 2023 /