Seizoensfinale van Familie 2021 | Dit zijn de cliffhangers!

Heftige confrontaties in zinderende seizoensfinale van Familie. De kijker werd maar liefst verrast met vier climaxen! En goed nieuws: je kunt nu ook nog eens verder kijken naar Het geheim van Raven.

Seizoensfinale Familie

Een onheilspellende confrontatie, een verrassende gala-avond, een emotionele marathon en vlinders in de buik. Met deze ingrediënten is Familie helemaal klaar voor de spannendste avond van het jaar. In de extra lange seizoensfinale gaan verschillende verhalen naar een absolute climax en worden de vele kijkers weer naar het puntje van hun stoel gebracht. Naast alle suspense zorgen vlinders in de buik voor de nodige romantiek. Met welke cliffhangers Familie 2021 afsluit; dat lees je iets verderop in dit artikel (vanaf het kopje cliffhangers Familie).

Je kunt deze aflevering zaterdag 21 augustus om 20.30 uur terugkijken bij VTM. Het geheim van Raven wordt uitgezonden op zondagmiddag vanaf 13.35 uur. Het nieuwe seizoen van Familie start maandag 23 augustus om 20.00 uur.

Belangrijke dag

Voor verschillende personages breekt in de grote seizoensfinale een belangrijke dag aan. Zo bijvoorbeeld voor de werknemers van Wolff & Bos en CoBrew. Véronique (Sandrine André), Lars (Kürt Rogiers) en Iris (Marianne Devriese), en Peter (Gunther Levi), Mathias (Peter Bulckaen), Cédric (Yanni Bourguignon) en Mieke (Caroline Maes) dossen zich uit voor een groots galafeest waarop de award voor onderneming van het jaar wordt uitgereikt. Daarop is een verrassende gastrol weggelegd voor Julie Van den Steen, die de grote awardshow presenteert. De rivaliteit tussen Lars en Mathias laait op, want beiden zijn overtuigd van de winst.

Marathon van Quinten

Ook voor Quinten (Maxime De Winne) wordt het spannend. Zijn vrienden verzamelen op de Muur van Geraardsbergen, waar hij de marathon zal starten die hij de voorbije weken samen met Guido (Vincent Banic) zo minutieus heeft voorbereid. En dat wordt een helse beproeving. Brengt Quinten de marathon tot een goed einde?

Relaties…

Ondertussen dreigt het conflict tussen Jonas (David Cantens), Simon (Braam Verreth) en Stefanie (Jasmijn Van Hoof) helemaal te escaleren. Tussen Jonas en Simon komt het tot een onheilspellende confrontatie… De seizoensfinale zorgt ook op relationeel vlak voor verrassingen. Smaken de dates van Hanne (Margot Hallemans) met Tobias (Juan Gerlo) naar meer? Bloeit de liefde tussen Vanessa (Karen Damen) en Mathias (Peter Bulckaen) verder open? En wat doet de geplande afspraak in de abortuskliniek met Iris (Marianne Devriese) en Peter (Gunther Levi)?

Cliffhangers Familie

De ene verrassing na de andere en maar liefst vier climaxen van formaat: zo eindigde Familie vanavond het seizoen. De grote seizoensfinale was een nagelbijter van formaat en sloot af met een onverwachte wending…

Ontvoering Lars De Wulf

Het had een triomfavond moeten zijn voor Lars De Wulf: de galashow waarop de award voor ondernemer van het jaar werd uitgereikt. Alleen ging niet Wolff & Bos met de prijs aan de haal, maar wel CoBrew van aartsrivaal Mathias (Peter Bulckaen), Peter (Gunther Levi) en Cédric (Yanni Bourguignon). Een overwinning waar volgens Lars een geurtje aan zit. Hij wilde geen seconde langer op de uitreiking blijven en liep razend de parking op. Maar daar gebeurde het ondenkbare en werd hij plots met een kap over het hoofd ontvoerd. Door wie? Wat zijn de ontvoerders met Lars van plan? De kijkers houden hun adem in tot na de zomer.

Gaat Jonas Simon en Stefanie vermoorden?

Ook Jonas, Simon en Stefanie deden de hartslag van de kijkers stijgen. Bij Jonas kookte het potje helemaal. Hij wilde Simon voorgoed uit de buurt van zijn geliefde Stefanie (Jasmijn Van Hoof) en sloot hem op in een havencontainer. Stefanie kwam Simon op het spoor en probeerde hem te bevrijden, tot Jonas de container binnenstapte. Met een onmiskenbare dreiging in de ogen en een hamer in de hand. Hoe loopt deze confrontatie af?

Hartinfarct voor Quinten

Er hing ook liefde in de lucht in de seizoensfinale. Iris (Marianne Devriese) en Peter (Gunther Levi) besloten hun kindje te houden en tussen Hanne (Margot Hallemans) en Quinten sloeg de vonk terug over. Na zijn indrukwekkende marathon op de Muur van Geeraardsbergen kustten de twee elkaar en leek hun toekomst samen er weer rooskleurig uit te zien. Tot er plots commotie ontstond en Quinten levenloos in zijn wheeler zat. Wordt het hartinfarct hem fataal?

Je ziet vanaf maandag 23 augustus hoe het verder gaat in de eerste aflevering van Seizoen 31 van Familie.

Het Geheim van Raven

Voor Raven (Aaron Blommaert) draait de seizoensfinale eveneens verrassend uit. Hij krijgt namelijk onverwacht bezoek. Door een onbekende man wordt hij tegen de muur geduwd en bedreigd. “Waar is dat geld?”, wil de man weten. De confrontatie legt een geheim uit Ravens jeugd bloot en dat wordt ontrafeld in Het Geheim van Raven, een verhaal dat meteen na de seizoensfinale losbarst op VTM GO. Nadien volgt er elke vrijdag om 12.00 een nieuwe aflevering. Een extraatje voor de vele fans, die hun favoriete reeks zo geen hele zomer moeten missen. Klik hier om meer over Het Geheim van Raven te ontdekken.

Familie boeken

Geen idee wat te doen tijdens de zomerstop van Familie? Nou, wat dacht je van het lezen van de Familie boeken? De eerste twee boeken zijn al verschenen en de derde is op dit moment te bestellen. Klik hier en je hebt Familie 3 – Alter ego in september in de brievenbus. En wist je dat Margot Hallemans ook een boek heeft geschreven?

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 juni 2021 /