Playlist van #LikeMe Ketnet seizoen 1 en 2

Playlist van #LikeMe Ketnet bekijken? Wij hebben alle nummers voor je op een rijtje gezet. Niet alleen die uit seizoen 1, maar we houden je ook op de hoogte van de covers uit seizoen 2. Hoeveel nummers het precies worden, weten we niet. In het geval van #LikeMe seizoen 1 waren het 26 klassiekers. Stuk voor stuk geweldig bewerkt.

Playlist #LikeMe beluisteren

Het tweede seizoen van #LikeMe is vandaag (12 januari 2020) om 8.50 uur van start gegaan op Ketnet. Helaas is dit keer niet de complete setlist bekendgemaakt. Maar de nieuwe nummers zijn wel meteen te horen. Zo kun je de playlist van #LikeMe bijvoorbeeld beluisteren via Apple Music, Spotify of je koopt de soundtrack op cd. De soundtrack van #LikeMe seizoen 1 bestel je hier. De soundtrack van het tweede seizoen #LikeMe is te reserveren. Hij komt op 13 maart 2020 uit.

Bart van Oost en Thomas Van Goethem

Voor de nieuwe serie van Ketnet hebben producers Bart Van Oost en Thomas Van Goethem er namelijk voor gezorgd dat de klassiekers een nieuw en origineel jasje krijgen. Ze kozen onder andere voor Meisjes van Raymond van het Groenewoud, Laat me nu toch niet alleen van Johan Verminnen, Lichtjes van de Schelde van Bobbejaan Schoepen en Ik wil je van De Kreuners. Ze bedachten nieuwe arrangementen en introduceerden jonge nieuwe stemmen om een ode te brengen aan alle Vlaamse en Nederlandse artiesten en een brug te slaan tussen de muziek van vroeger en nu.

Liedjes die nazinderen

#LikeMe is een vernieuwende musicalreeks met liedjes die nazinderen, ontroeren, verbazen en entertainen. Maar vooral zijn het liedjes die zowel het jonge als het oude publiek herkent en weet te waarderen. Muziek gaat de onderscheidende factor zijn als je het vergelijkt met andere series voor jongeren. Waar je het mee kunt vergelijken? Eén van mijn volgers noemt Glee. Als het net zo’n succes gaat worden als die Amerikaanse serie, dan kunnen we nog de nodige seizoenen van #LikeMe verwachten. Zelf zie ik qua opbouw van de serie ook wel een lijn met Petticoat, waarin gedachten ook bezongen worden.

Liedjes #LikeMe seizoen 2

De volledige playlist van het tweede seizoen is nog niet bekendgemaakt, maar we vullen dit overzicht meteen aan als we wat nieuws weten. In de eerste afleveringen ging het om twee échte klassiekers, namelijk J’aime la vie van Sandra Kim. Hét nummer waar Vlaanderen voor het eerst (en het laatst) het Eurovisiesongfestival mee won. Het werd gezongen door Caro (Pommelien Thijs) met Vince (Maksim Stojanac).

Het tweede nummer werd gezonden door Yemi (Francisco Schuster) . Hier ging het om Paul Severs Ik ben verliefd op jou. Het nummer dateert van 1970 en leidde tot zijn grote doorbraak in Vlaanderen.

  1. J’aime la vie – Sandra Kim
  2. Ik ben verliefd op jou – Paul Severs

De soundtrack van #LikeMe seizoen 2 komt uit op 13 maart 2020. Je kunt ‘m nu alvast reserveren. (Zie je de afbeelding hieronder niet, klik dan hier om naar de soundtrack te gaan.)

Playlist van #LikeMe – seizoen 1

1. ’t Is weer voorbij die mooie zomer – Gerard Cox
2. Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben – Joost Nuissl
3. Een vrouw – Opium
4. Porselein – Yasmine
5. Dit is de allereerste keer – Rita De Neve
6. Diep – Get ready
7. Vurige tongen – Philippe Robrecht
8. Vlinder – Lisa Del Bo
9. Baby – Nicole & Hugo
10. Laat me nu toch niet alleen – Johan Verminnen

11. Allemaal – Wim Soutaer
12. Moeder ik wil bij de revue – Wim Sonneveld
13. Ik heb je lief – Paul De Leeuw
14. Het is over – Mama’s jasje
15. Ik wil je – De Kreuners
16. Afscheid van een vriend – Clouseau
17. Kon ik maar even bij je zijn – Gordon
18. Hoop doet leven – Will Tura
19. Leef – Han van Eijk
20. Alle mannen zijn zo lelijk (als ik je zie) – Margriet Hermans

21. Zeg ‘ns meisje – Paul Severs
22. Meisjes – Raymond van het Groenewoud
23. Uit m’n bol – André Hazes
24. Voor haar – Gene Thomas
25. Mooi weer vandaag – Bart Kaëll
26. Lichtjes van de Schelde – Bobbejaan Schoepen

Bestel de soundtrack van het eerste seizoen Like Me. (Zie je de afbeelding hieronder niet, klik dan hier).

Foto: (c) – VRT – #LikeMe

Meepraten over dit artikel? Heb je tips? Of een vraag over een ander artikel? Dan ben je van harte welkom in de VlaamsKijken Facebook-groep.

13 januari 2019 /