Behind The Mask (The Masked Singer 2023) kijken: VTM GO & tv

Behind The Mask is iedere vrijdagavond direct na de aflevering van The Masked Singer 2023 op VTM GO te kijken. Daarnaast is dit seizoen de VTM GO-show ook iedere vrijdagavond om 18.20 uur te kijken.

Dit bericht publiceerde ik op 8 februari 2023; het heeft daarnaast op 22 maart 2023 een update gekregen.

Behind The Mask

Welke geheimen schuilen er achter de schermen van The Masked Singer? In Behind The Mask (2023) op VTM GO geven alle ontmaskerden een exclusieve inkijk in hun parcours en delen ze hun grootste geheimen met Vlaanderen. De bekende gezichten achter Leeuw, Hippo, Tovenaar, Raaf, Foxy Lady, Skiwi, Kosmos, Minotaurus, Kolonel Mops, Champignon, Soaperstar, Groot Licht, Mummie en Vlinder vertellen hoe ze die geheimen de hele tijd verborgen hielden, vaak zelfs voor hun eigen familie. De camera’s tonen hun voorbereidingen voor het programma, de zang- en dansrepetities en zijn er ook backstage bij tijdens de opnames wanneer de stress het hoogst oploopt.

Wist je dat ze in Duitsland zelfs The Masked Singer e-booken hebben? Zouden jullie dat ook iets voor België of Nederland vinden? Hier hebben we wel andere Masked Singer-cadeaus.

Skiwi

In de eerste aflevering die maar liefst door 1,9 miljoen kijkers is bekeken, zagen dat Herman Verbrugen Skiwi is. De eerste aflevering van The Masked Singer 2023 in België haalde hiermee een volgens VTM ‘verpletterend marktaandeel van 69%. The Masked Singer beleefde zo de sterkste start ooit. Vlaanderen is duidelijk helemaal klaar om zich te komende weken te laten verrassen door heel wat spraakmakende ontmaskeringen. Dat Vlaanderen in de ban is van de show, zien we ook in de statistieken van VlaamsKijken. Het bericht over The Masked Singer 2023 deelnemers in België wordt dagelijks duizenden keren gelezen. En jullie zijn daarnaast ook nieuwsgierig naar de speurders van het derde seizoen The Masked Singer.

Behind The Mask afleveringen

Lees over de afleveringen met:

De ontmaskerde bekende Vlamingen vertellen hierin meer over hun deelname aan de populaire show. Wist je dat een aantal van hen ook optreden tijdens The Masked Singer in concert in het Sportpaleis.

Behind The Mask (2023) kijken

Behind The Mask (2023) is elke vrijdag meteen na The Masked Singer te zien op VTM GO. Daarnaast kun je op vrijdagavond om 18.20 uur kijken bij VTM naar Behind The Mask. Wil je vanuit Nederland deze show volgen, dan kan dit via VTM GO. Het ligt er een beetje aan wanneer je VTM GO hebt aangemaakt hoe makkelijk dat gaat. Hier lees je alles over VTM GO kijken in Nederland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 maart 2023 /