The Masked Singer Posterboek, sweaters, shirts en meer cadeaus

Wist je dat er een The Masked Singer Posterbroek verkrijgbaar is, sinds februari 2023? In dit boek – dat uitgebracht is door Standaard Uitgeverij – vind je zestien dubbelzijdige posters van de veertien Masked Singer uit seizoen 3. Op zoek naar een cadeau voor een liefhebber van The Masked Singer, dan zijn er nog meer opties, zoals de Don’t Talk To Me-sweater of een personaliseerbaar shirt. In dit artikel lees je alles over het posterboek en de andere The Masked Singer cadeaus.

The Masked Singer Posterboek

Zo omschrijft Standaard Uitgeverij het boek op hun website: “Fans van The Masked Singer Vlaanderen kunnen hun idolen in huis halen dankzij dit coole posterboek. Dit mysterieuze posterboek bevat 16 dubbelzijdige posters van de 14 Masked Singers, inclusief groepsfoto. Kies je favorieten uit en hang ze op. Speur jij mee naar wie er achter de maskers zit?”

Het posterboek met de deelnemers aan The Masked Singer 2023 in België is verkrijgbaar voor 9,99 euro, bij onder andere de HLN Shop, Bol.com en Amazon (Nederland en België).

Zestien posters

Er zitten dus zestien posters van The Masked Singers 2023 in het posterboek. Ze zijn dubbelzijdig geprint, dus je zult als liefhebber wel moeten kiezen wie er een plekje krijgen op je kamer. Al had een moeder van een fan van Camille Dhont, die ook een posterboek heeft, daar wel een oplossing voor. Zij had gewoon twee boeken gekocht, waardoor ze echt alle posters konden ophangen en zo de kamer van de jonge fan als het ware konden behangen.

The Masked Singer cadeaus

Ben je op zoek naar meer The Masked Singer cadeaus? Dan kun je denken aan kaartjes voor het The Masked Singer concert in het Sportpaleis. In Duitsland zijn er al meer cadeaus voor fans te vinden. Zo is er een spel, schilderen op nummer en boekjes. Verder spotten we nog notebooks. Ze zijn allemaal te vinden bij Amazon (klik op deze link om alles te ontdekken).

Don’t talk to me sweater

In België is er wel kleding verkrijgbaar. Als je op de omschrijving klikt, ontdek je alles over deze producten in de HLN Shop.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 maart 2023 /