Beat the Champions 2023 start met deze VIPS deelnemers

Nieuw seizoen Beat the Champion 2023 start met VIPS vanavond – zondag 5 maart – om 20.00 uur bij RTL4. Zes bekende Nederlanders proberen de champions te verslaan en zo een mooi bedrag voor een goed doel te verdienen. Daarna volgen wekelijks nieuwe afleveringen met ‘gewone’ kandidaten. Ontdek hier in ieder geval alles over de Beat the Champions VIPS 2023 deelnemers, waarmee het nieuwe seizoen wordt afgetrapt.

Beat the Champions 2023

Quizliefhebbers krijgen onder leiding van Chantal Janzen de ultieme kans om solo te strijden tegen een team van vijf superquizzers, elk met grootse algemene kennis. Elke kandidaat neemt het op tegen deze Champions in een race tegen de klok. Hoe meer Champions hij durft uit te dagen, hoe meer geld er gewonnen kan worden. Wie lukt het in zijn eentje al deze Champions te verslaan? Het nieuwe seizoen start weer met een VIPS aflevering, waarin zes bekende Nederlanders proberen te winnen van allesweters Diederik Jekel, Cindy Hemink, Abel Gilsing, Nynke de Jong en Devrim Aslan.

Deelnemers Beat the Champions VIPS 2023

Nu ben je natuurlijk ook nieuwsgierig naar wie de Beat the Champions VIPS 2023 deelnemers zijn? im Bakkum, Anniko van Santen, Andries Tunru, Yuki Kempees, Anne-Mar Zwart en Remco Veldhuis gaan de strijd aan. We zetten hieronder op een rijtje waar je de Beat the Champions VIPS deelnemers van kent.

Wist je dat het jaar 2023 zelfs van start ging met een Beat the Champions VIPS aflevering? Klik op de link en ontdek welke bekende Nederlanders de strijd toen aan gingen.

The Champions

Diederik Jekel, Cindy Hemink, Abel Gilsing, Nynke de Jong en Devrim Aslan zijn de Champions. Deze allesweters zag je ook in eerdere seizoenen. Waar je ze van kent; dat zetten we op een rijtje.

  • Diederik Jekel is wetenschapsjournalist. Hij heeft het boek Beta voor alfa’s geschreven. Hij kan namelijk moeilijke stof als geen ander begrijpbaar en interessant maken. Met een master in Vastestoffysica op zak en de titel van winnaar Nationale IQ Test, is Diederik Jekel de schrik van elke kandidaat.
  • Cindy Hemink wordt ook wel de Nederlandse Queen of quizzes genoemd. Haar specialiteit is muziek, maar als vertaler komt ze in contact met allerlei verschillende informatie en slaat dit op. Ze zit in verschillende pubquiz teams en werd zelfs Nederlands Kampioen Pubquizzen.
  • Abel Gilsing is zoekmachineoptimalisatie manager. Elk moment dat hij vrij is, is hij aan het quizzen. En dat doet hij met veel succes; hij is de captain van de Nederlands Kampioen Pubquizzen en stond met de Nederlandse teams op het EK en de Quiz Olympiade. Abel Gilsing is één van de drie Nederlanders die ooit een individuele Olympische quiz medaille won.
  • Nynke de Jong is een allesweter. De Neerlandica komt uit een nest waar alle kennis en weetjes worden opgezocht. Ze wil altijd en overal winnen en daarom deed een tweede plek in De Slimste Mens pijn. Of het nou gaat over sport, tv of taal zij weet het! Het specialisme van de journalist/schrijfster is uiteraard Nederlandse literatuur. Nynke de Jong was naast Tijl Beckand en presentator Ruben Nicolai te zien als teamcaptain in Volg Je Me Nog.
  • Devrim Aslan wordt de kroonprins van de quizscène genoemd; hij is een echte feitjes man en speelde meer dan 25.000 quizzen de afgelopen jaren. Film is absoluut zijn sterkste onderwerp, maar ook geografie, voetbal- en entertainmentvragen weet hij foutloos te beantwoorden. 

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 maart 2023 /