Lisa seizoen 5; aflevering 1 op VTM GO kijken met plotwendingen

Lisa seizoen 5 is vanaf vandaag – maandag 13 februari – iedere maandag tot en met donderdag om 18.20 uur te kijken bij VTM en VTM GO. De eerste aflevering van seizoen 5 is sinds zaterdag 11 februari al te kijken op VTM GO. Wat je kunt verwachten: spannende verhalen en verrassende plotwendingen. Lees er hier alvast meer over.

Lisa seizoen 5

Het afscheid van Jonas (Oscar Willems) valt zwaar en dat hebben ook de fans van de telenovelle Lisa geweten. Vanaf maandag 13 februari is de serie terug met nieuwe afleveringen vol spanning, drama en verrassende plotwendingen.

Wie is moordenaar van Jonas?

Lisa (Tinne Oltmans) keert terug uit Spanje en wordt geconfronteerd met de lege loftReinhout (Ben Van Ostade) zit met veel vragen over de dood van Jonas en besluit verdachte Mario Buysse (Pieter Casteleyn) een bezoekje te brengen in de gevangenis. Is hij écht de moordenaar? Reinhout krijgt enkele verrassende antwoorden.

Geheim van Elke

De ruzie tussen Elke (Femke Verschueren) en Olivia (Anushka Melkonian) begint de spuigaten uit te lopen. Olivia dreigt met Elkes diepste geheimen naar Gert (Bert Verbeke) te stappen als Amal (Naomi Stynen) niet snel weer wordt aangenomen bij Massa. Elke neemt Vic (Briek Lesage) in vertrouwen en ze bedenken samen een plan. Kan Elke haar eigen hachje redden?

Suzanne & Reinhout

En dan is er nog de aantrekkingskracht tussen Suzanne (Hilde De Baerdemaeker) en Reinhout. Reinhout wil het Vic absoluut niet vertellen en dat maakt de situatie stilaan onhoudbaar. Hoe lang kunnen ze hun relatie nog geheim houden?

Lisa: van maandag tot en met donderdag

Lisa is vanaf 13 februari, van maandag tot en met donderdag, om 18u20 te zien bij VTM en VTM GO. Het vijfde seizoen telt – in vergelijking met de andere seizoenen – dus maar vier afleveringen per week. Dit tot grote spijt van de fans, die het hier in de Facebook-groep Telenovelle Lisa al over hebben.

Lisa seizoen 5 aflevering 1 op VTM GO kijken

Voor wie niet kan wachten, is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen sinds zaterdag 11 februari al in preview en volledig gratis te bekijken op VTM GO. Wie zijn geheugen wil opfrissen, kan ook de vorige seizoenen (her)bekijken op VTM GO. Wist je dat je ook vanuit Nederland VTM Go kijken kunt?

Telenovelle Lisa stopt

Of Lisa seizoen 5 het laatste is, is natuurlijk nu de vraag… Er is aangekondigd dat Telenovelle Lisa stopt en plaats maakt voor de nieuwe telenovelle met Camille Dhont. Maar op Instagram hebben we ook gezien dat er nog steeds wordt opgenomen… Kortom: het is afwachten of de reeksen echt na elkaar volgen of dat er langere tijd tussen zit. We blijven jullie natuurlijk op de hoogte houden.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 februari 2023 /