Naomi Stynen in Lisa cast; ze speelt personage Amal Goossens

De 22-jarige actrice Naomi Stynen behoort vanaf vandaag – dinsdag 27 september – tot de vaste cast van Lisa. Iedere weekdag om 18.20 uur is ze in de telenovelle van VTM te zien. We zien deze jonge actrice als het nieuwe personage Amal Goossens.

Naomi Stynen speelt Amal Goossens

Naomi Stynen speelt in telenovelle Lisa dus de rol van Amal Goossens. We zien haar vanavond – dinsdag 27 september 2022 – voor het eerst als ze opduikt in De Keetal. Daar maakt ze alvast grote indruk met haar dart-skills. Naomi Stynen is niet het enige nieuwe gezicht in telenovelle Lisa. Zo maakten we eerder al kennis met Maarten Ketels als Gizmo en Michiel De Meyer als fysiotherapeut Ben.

Amal Goossens

De 20-jarige Amal Goossens blaakt van zelfvertrouwen, zegt wat ze denkt en is recht voor de raap. Ze is trots op haar Afrikaanse roots en staat met haar twee voeten op de grond. Economie en wiskunde zijn haar ding, maar voortstuderen had ze voor zichzelf nooit als een optie gezien. Haar creatieve karakter zal ervoor zorgen dat ze zichzelf en iedereen rondom haar flink op de proef stelt.

Heb jij de Lisa-boeken al gelezen? Momenteel zijn er bij Bol.com nog drie verkrijgbaar.

Naomi Stynen over Lisa

De 22-jarige Naomi Stynen vertelt over Lisa: “Als klein meisje keek ik ontzettend graag naar de telenovelle Ella. Ik droomde ervan om ooit ook op een set te staan. En nu, zoveel jaar later gaat die droom ook daadwerkelijk in vervulling. In het begin wist ik niet goed wat ik moest verwachten omdat alles nog heel nieuw was voor mij. Maar al snel spring je mee op de Lisa-trein en ben je vertrokken. Elke dag op set is dan ook één groot feest! Heel blij dat ik deel uit mag maken van de Lisa-familie!”

Naomi Stynen

Naomi Stynen zet in telenovelle Lisa haar eerste stappen als actrice voor televisie. Ze bruist van het talent en enthousiasme. Eerder zag je haar kort in Vloglab #Stories als Zoë. Aan haar Instagram te zien, is deze jonge actrice een liefhebbers van reizen en kunst.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 september 2022 /