Switch met bekende deelnemers voor goede doel in wintereditie

Fien Germijns is vanaf vanavond – maandag 19 december – weer drie weken lang op tv met de quiz Switch. Elke weekdag om 19.40 uur strijden bekende Vlamingen op Eén voor het goede doel. De eerste week wordt er gespeeld voor De Warmste Week. Ontdek hier alles over de quiz en de bekende deelnemers die deze keer meedoen aan Switch met Fien Germijns.

Switch

Het concept van Switch – de quiz zonder punten – blijft ongewijzigd. Vijf kandidaten spelen een heel week tegen elkaar en trachten door juiste antwoorden te geven op de eerste plaats te geraken. Wie aan het einde van de aflevering op nummer één staat, mag de dagfinale spelen en maakt kans op duizend euro voor het goede doel. 

Bekende Vlamingen in Switch

Fien Germijns trekt voor de afleveringen rond de feestdagenhaar kleurrijkste kersttrui. Drie weken lang gaat ze weer Switchen. In deze extra feestelijke wintereditie betreden vijftien bekende Vlamingen de Switch-arena. Onder meer Aster Nzeyimana, Gilles De Coster, Natalia, Bram Spooren, Joke Emmers en Maureen Vanherberghen nemen het tegen elkaar op.

  • Aster Nzeyimana leerden we vorig jaar beter kennen in Het Huis.
  • Gilles De Coster zien we dit voorjaar in De Mol 2023 (klik en ontdek wat we al weten over dit nieuwe seizoen).
  • Natalia is op dit moment te zien in The Voice van Vlaanderen 2022.
  • Bram Spooren speelt de rol van Ilias in Thuis.
  • Joke Emmers is actrice; we zagen haar recent in Billie vs Benjamin en LEEF.
  • Maureen Vanherberghen kennen we natuurlijk van de Helden, maar ze is daarnaast ook radiopresentatrice en zangeres.

Goede doel

Tijdens de eerste week, van 19 tot en met 23 december, spelen de Switchers voor het De Warmste Week fonds. De volgende twee weken spelen de kandidaten voor een goed doel dat hen nauw aan het hart ligt.

Switch kijken

Switch is vanaf maandag 19 december elke weekdag rond 19.40 uur op Eén. En dat drie weken lang. De afleveringen zijn ook terug te kijken op VRT MAX. Daar vind je ook Switch seizoen 8. Wil je vanuit Nederland deze show terug kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 december 2022 /