Bart Cannaerts’ We Moeten Nog Eens Afspreken te kijken op VTM2

De nieuwste avondvullende voorstelling We Moeten Nog Eens Afspreken van Bart Cannaerts is maandagavond 26 december 2022 om 22.35 uur op VTM2 te kijken. Volgens de tv-gids doet hij waar hij het beste kan: verhalen vertellen over alles en liedjes zingen over niks.

We Moeten Nog Eens Afspreken

Liefhebbers van het werk van Bart Cannaerts hebben maar liefst vijf jaar moeten wachten op zijn rentree op het podium. In de review van De Standaard lezen we over dezeavondvullende show: “Bart Cannaerts wisselt briljante grappen en sketches af met brave verhaaltjes over het vaderschap, en wordt zo toch een beetje de ideale schoonzoon die hij nooit wou zijn.” Op zijn website zien we dat hij nog steeds met We Moeten Nog Eens Afspreken in het theater staat. Op de speellijst zien we nog shows in Vilvoorde, Lier, Genk, Mechelen, Brugge en Gent. Eerder stond Bart Cannaerts op het podium met Haat en liefde in tragedies van Sophocles, Ik tel tot tien!, Waar is Barry? en Wanneer gaan we nog eens bowlen?

Bart Cannaerts

Maar Bart Cannaerts kennen we natuurlijk ook van tv. Hij is presentator van De dag van vandaag (er komt een nieuw seizoen aan, dus blijf ons volgen op social media als je daar meer over wil weten). Eerder mocht hij iets heel speciaals doen; hij was namelijk twee afleveringen presentator van De Slimste Mens Ter Wereld. In dit programma zagen we hem al veelvuldig als jurylid, maar hij mocht nu Erik van Looy – die door corona geveld was- vervangen. In de finale van De Allerslimste Mens ter Wereld moest hij genoegen nemen met een tweede plek achter Danira Boukhriss Terkessidis. Als het finalespel er niet was geweest, dan had de cabaretier en presentator de winst gepakt. Je kunt Bart Cannaerts ook kennen van De ideale wereld.

Bart Cannaerts’ We Moeten Nog Eens Afspreken is op maandag 26 december om 22.35 uur te kijken op VTM2 (en via VTM GO).

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

27 januari 2022 /