Anaïs & Cedric winnaar Huis Gemaakt; ze winnen van Younes & Eline

Anaïs en Cedric zijn de winnaar geworden van Huis Gemaakt seizoen 2. Ze hebben de wedstrijd gewonnen van Younes en Eline. Hiermee wint het koppel hun droomhuis; ze hebben de sleutels gekregen van hun zelf verbouwde pand in Antwerpen. Ontdek in dit artikel alles over de winnaars. Vanavond – 2 juni – kun je kijken naar de laatste aflevering van Huis Gemaakt seizoen 2, waarin we onderandere de eerste momenten van Anaïs en Cedric in hun huis in Antwerpen volgen.

Finale Huis Gemaakt seizoen 2

Meer dan een half jaar lang spendeerden de koppels uit Huis Gemaakt seizoen 2 elk vrij moment aan de verbouwing van hun eigen droomhuis. Een bouwvallig, leegstaand pand werd van het gelijkvloers tot de hoogste dakpan compleet vernieuwd. Drie koppels gingen de finaleweek in, maar uiteindelijk kon er maar één winnaar van Huis Gemaakt zijn: Anaïs en Cedric.

Winnaar Huis Gemaakt 2022

Anaïs & Cedric winnaar van Huis Gemaakt 2022. De winnaars van Huis Gemaakt krijgen hun zelf verbouwde woning in Antwerpen zomaar cadeau, zonder ooit nog één cent te moeten afbetalen. De apotheose van een razend spannende finale, waarin de emoties hoog opliepen. Winnaars Anaïs en Cedric lopen over van geluk. Zij winnen dankzij Huis Gemaakt niet alleen een eigen huis, maar ook een hele nieuwe toekomst.

Winnaars Anaïs & Cedric

“Dit is echt niet normaal! Dit hadden we nooit verwacht”, klinkt het bij een overgelukkige Anaïs en Cedric. “We beseffen nog niet goed wat ons net is overkomen en dat we dit gigantische cadeau gewonnen hebben! Het besef zal pas de volgende dagen komen, wanneer we aan het ontbijt zitten in ons eigen huis. Huis Gemaakt is voor ons zo’n uniek avontuur geweest. De ervaring die we dankzij het programma hebben opgedaan is onbetaalbaar. We zouden er zo opnieuw aan beginnen. Niet te geloven dat dit huis nu helemaal van ons is, we hebben er ons hart aan verloren. Het is niet meer gewoon een huis, maar echt onze thuis.”

Kijkers bepalen winnaar Huis Gemaakt 2022

In de grote finale van Huis Gemaakt beslisten 25 makelaars, 50 potentiële kopers én de kijkers thuis over het lot van de finalisten. Het waren Eline & Younes die de stem van de potentiële kopers binnenhaalden, terwijl Anaïs & Cedric het sterkst scoorden bij de makelaars. De stem van de kijker thuis werd dus allesbepalend en die ging uiteindelijk naar Antwerpen. Zo werden Anaïs & Cedric de eindwinnaars van Huis Gemaakt.

Crowdfunding voor Younes en Eline

Het piepjonge koppel haalde het zo van Younes & Eline, die de harten van de kijkers de voorbije wekenveroverden met hun enthousiasme en doorzettingsvermogen. Zij mogen trots terugblikken op hun parcours en het prachtige pand in Beringen dat ze eigenhandig hebben verbouwd. Voor de verliezers van de finale van Huis Gemaakt is er een crowdfunding opgestart, zodat ze het huis misschien toch kunnen kopen. Lori – die deze actie is gestart – schrijft. “We hebben zo genoten van jullie avontuur, jullie 2, zonder enige ervaring en wat hebben jullie dat parcours schitterend afgelegd. Het was een zware strijd. De concurrentie was groot. Maar jullie verdienen het minstens even hard… Daarom hopen wij dat wij jullie en Lena hiermee een duwtje in de rug kunnen geven om zo jullie droom (opnieuw) waar te maken!”

Eerste momenten in woning Antwerpen

Huis Gemaakt zit er nog niet op. Vandaag, donderdag 2 juni, wordt het seizoen afgesloten met een extra aflevering waarin de winnaars worden gevolgd. Hun eerste emoties, de eerste reacties van familie en vrienden, het ondertekenen van de akte, de eerste momenten in hun kersverse woonst: de kijkers kunnen het allemaal volgen.

Seizoen 3 Huis Gemaakt

Ben jij benieuwd of er – net als op het vorige seizoen van Huis Gemaakt – een vervolg komt? We hebben goed nieuws! Amaury Verelst van A Verelst Development vertelde daar vandaag in Het Laatste Nieuws het volgende over. “We zijn tevreden. Het eerste jaar was nog wat zoeken, maar dit seizoen zijn we beter op elkaar ingespeeld. Er komt echt heel veel bij kijken, maar intussen treffen we al voorbereidingen voor een derde seizoen.” Kortom; de voorbereidingen voor Huis Gemaakt seizoen 3 zijn getroffen… Benieuwd of/ en wanneer we het derde seizoen daadwerkelijk op tv kunnen verwachten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 juni 2022 /