Château Planckaert: tweede seizoen op tv bij Eén

Château Planckaert is terug met een tweede seizoen! De familie Planckaert bouwt vanaf vanavond – zondag 2 mei – verder aan hun grote droom in Frankrijk. De uitzendingen zijn om 20.00 uur te zien bij Eén, waarna je om 20.35 uur naar Flikken Maastricht kan kijken.

Château Planckaert

De familie Planckaert timmert verder aan hun grote droom in Frankrijk in nieuwe afleveringen van het populaire Château Planckaert. De coronaperikelen hebben flink roet in het eten gegooid bij de bouwplannen van het kasteel. De familie neemt dan ook de moeilijke beslissing om zich op te splitsen.

Renovatie kasteel

De mannen trekken zonder hun gezinnen naar Frankrijk om vastberaden de renovatie van hun kasteel verder te zetten. De vrouwen blijven in België om de voorbereidingen voor hun toekomstige verhuis te treffen. Zo zoeken ze een oplossing voor het runnen van hun chambre d’hôtes en de studies van de kinderen. 

Wilde plannen met het dak

Na een hartverscheurend afscheid en problemen met de nodige documenten steken Eddy, Francesco, Christopher en Junior de Franse grens over. Stephanie en Christa zorgen ondertussen vol toewijding voor mémé Clara. Eddy Planckaert is razend benieuwd om te zien wat zijn (schoon)zonen in een vorige werktrip verwezenlijkt hebben en ontdekt de wilde plannen die ze met het dak hebben…

Persoonlijk vlak

Ook op persoonlijk vlak staat er heel wat op til. Zo jagen Devon en Mageno hun koersdromen na en probeert Junior zijn race-ambities waar te maken.

Château Planckaert is een productie van Vincent TV voor Eén.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 mei 2021 /