Château Planckaert: tweede seizoen op tv bij Eén

Château Planckaert is terug met een tweede seizoen! De familie Planckaert bouwt vanaf vanavond – zondag 2 mei – verder aan hun grote droom in Frankrijk. De uitzendingen zijn om 20.00 uur te zien bij Eén, waarna je om 20.35 uur naar Flikken Maastricht kan kijken.

Château Planckaert

De familie Planckaert timmert verder aan hun grote droom in Frankrijk in nieuwe afleveringen van het populaire Château Planckaert. De coronaperikelen hebben flink roet in het eten gegooid bij de bouwplannen van het kasteel. De familie neemt dan ook de moeilijke beslissing om zich op te splitsen.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Renovatie kasteel

De mannen trekken zonder hun gezinnen naar Frankrijk om vastberaden de renovatie van hun kasteel verder te zetten. De vrouwen blijven in België om de voorbereidingen voor hun toekomstige verhuis te treffen. Zo zoeken ze een oplossing voor het runnen van hun chambre d’hôtes en de studies van de kinderen. 

Wilde plannen met het dak

Na een hartverscheurend afscheid en problemen met de nodige documenten steken Eddy, Francesco, Christopher en Junior de Franse grens over. Stephanie en Christa zorgen ondertussen vol toewijding voor mémé Clara. Eddy Planckaert is razend benieuwd om te zien wat zijn (schoon)zonen in een vorige werktrip verwezenlijkt hebben en ontdekt de wilde plannen die ze met het dak hebben…

Persoonlijk vlak

Ook op persoonlijk vlak staat er heel wat op til. Zo jagen Devon en Mageno hun koersdromen na en probeert Junior zijn race-ambities waar te maken.

Château Planckaert is een productie van Vincent TV voor Eén.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

2 mei 2021 /