Mémé Clara overleden | Château Planckaert op Videoland

Mémé Clara die we kennen van de Planckaerts en Château Planckaert is op 96-jarige leeftijd overleden. De moeder van Christa Planckaert was echt de moederkloek van deze hechte familie. Zo woonde ze al een tijdje bij dochter Christa en haar man Eddy Planckaert op het kasteeldomein van de Planckaerts in Frankrijk. Zo was ze ook te zien in Château Planckaert; de reeks waarvan recent bekend is gemaakt dat ie in Nederland op Videoland te kijken zal zijn.

Mémé Clara overleden

Met een persbericht laat de familie Planckaert het verdrietige nieuws weten. “Intens verdrietig, maar dankbaar voor de ontelbare mooie herinneringen, hebben we gisteren in familiekring afscheid genomen van Mémé Clara. Dicht bij elkaar en vol warme gedachten is ze van ons heengegaan. Met een gevoel van diepe bewondering en respect voor alles wat Mémé Clara tijdens haar leven aan ons heeft gegeven, blijven we achter. We zullen haar zorg en liefde ontzettend missen, maar zijn voor altijd verbonden in ons hart. Bedankt voor alle gevoelens van medeleven de afgelopen weken en om ons de komende tijd de rust te gunnen om dit verlies te verwerken.” 

Château Planckaert

Aangezien Christa Planckaert besloot om tijdens de coronacrisis haar moeder in huis te nemen, was ze ook te zien in Château Planckaert. Daar konden we al zien dat ze minder goed te been was en wat sukkelde met haar gezondheid. Toen het bericht begin mei kwam dat de familie Planckaert niet aanwezig zou zijn bij de lancering van de Planckaert e-bike dachten velen al dat het niet goed ging met Mémé Clara. Dat bevestigde Stéphanie destijds ook; al leek er hoop. Helaas is de geliefde (over)grootmoeder op maandag 23 mei 2022 overleden.

Château Planckaert op Videoland

Château Planckaert is binnenkort ook in Nederland te kijken. Het eerste seizoen is te zien vanaf 5 juni en telt twaalf afleveringen. Op het tweede seizoen van Château Planckaert hoef je daarna niet lang te wachten, want die komt op 26 juni naar Videoland. Kun je hier niet op wachten en wil je alle afleveringen van Château Planckaert al kijken (inclusief seizoen 3), dan kan dit via VRT NU. Daar heb je vanuit Nederland wel een VPN Verbinding voor nodig, die je op België kunt zetten. Hier vind je verder ook De Planckies en Junior op zoek naar liefde. Op VTM Go kun je dan weer naar alle twaalf de seizoenen kijken van De Planckaerts.

Foto: © VRT

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 mei 2022 /