Viervoeters seizoen 2 met Dominiqe Van Malder en Joris Hessels

Heb jij genoten van Viervoeters? Goed nieuws! Het tweede seizoen van Viervoeters met Dominique Van Malder en Joris Hessels gaat vanavond – woensdag 12 januari – om 20.35 uur van start op Play4. Dit is trouwens niet het enige programma waarin Joris Hessels vanavond te zien is; ook zijn nieuwe programma Taxi Joris start op Canvas (daar straks meer over op mijn blog). Wat je van het tweede seizoen van Viervoeters kunt verwachten, ontdek je hier.

Viervoeters

Een pluizige reisgezel, een hondenbaby of gewoon een dikke knuffelvriend. Heel wat mensen willen een hond, maar ook heel wat hondjes wachten in de overvolle asielen nog steeds vol ongeduld op een nieuw baasje. De insteek van hondenfluisteraars Joris Hessels en Dominique Van Malder blijft in het nieuwe seizoen van Viervoeters dan ook ongewijzigd: zoveel mogelijk asielhonden een liefdevol, warm nest bezorgen. En net als bij mensen past er op elk potje een dekseltje.

Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Tweede seizoen Viervoeters

Vier weken lang gaan ze op zoek naar een goede hondenmatch. Joris Hessels en Dominique Van Malder luisteren naar de menselijke verhalen en waarom ze net nu een hond zoeken. Vier experten begeleiden de hondmoetingen: An Fransen (expert Dierenasiel Genk), Laura Bangels (hondengedragsdeskundige), Morgane van Ravestyn (expert Dierenasiel Veeweyde Turnhout) en Koen Van Daele (expert Dierenasiel Blauwe Kruis van de Kust). Het tweede seizoenen beginnen Joris Hessels en Dominique Van Malder bij ‘dog virgin’ Tineke, avonturiers Renaat en Annie en de familie Verleyen.

Je kent Dominique Van Malder en Joris Hessels ook uit de tv-serie (en aanrader) Albatros.

Dog virgin

Tineke en Frederik zijn klaar om een volgende stap in hun relatie te zetten en willen hun gezin graag uitbreiden met een viervoeter in huis. Al zullen ze wel nog moeten overeenkomen in hun opvoedingsstrategie. Voor Tineke is het hebben van een hond onontgonnen terrein: “Ik ben eigenlijk een dog virgin. Ik heb absoluut geen ervaring met het opvoeden van honden. Enkel een paar vriendinnen van mij hebben een hond. Van mij zou hij zelfs in bed mogen liggen (lacht).”

Avonturiers

Avonturiers Renaat en Annie genieten volop van hun pensioen. Al was het niet altijd even gemakkelijk voor Renaat: “Vier jaar geleden ben ik met mijn motor omvergereden door een tegenligger. De eerste jaren heb ik heel veel pijn gehad. Ik heb eerst terug moeten leren het positieve in het leven te zien en moeten leren omgaan met mijn beperkingen. Maar nu dat alles terug wat in zijn plooi valt, is er plek in ons hart om ons leven te kunnen delen met een hond.” Nu trekken ze Europa rond met hun jeep en willen ze dit graag delen met pluizig reisgezelschap. Hun toekomstige hond mag alvast niet wagenziek worden. Zal het klikken met de Airedale terriër Pascha? En kunnen ze in het vervolg met z’n drie op reis?

Gemis

Familie Verleyen nam vorig jaar afscheid van hun Jack Russel Toby. Het gemis was enorm maar nu vinden ze de tijd rijp voor een nieuwe hond in hun gezin.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (zodat je ook tv over de grens kunt kijken), Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

12 januari 2022 /