Bureau Arnhem: Ewout Genemans volgt agenten politie Arnhem

Na Amsterdam, Eindhoven en Den Haag loopt Ewout Genemans dit seizoen mee met de  agenten van de politie in Arnhem. Het wordt weer een reeks voor liefhebbers van programma’s als Helden van Hier, Politie 24/7 en De noodcentrale.

Bureau Arnhem

Tachtig dagen lang volgt Ewout Genemans twaalf agenten op de voet. Geen dag is hetzelfde. Van zenuwslopende achtervolgingen tot heftige situaties aan huis; we zien het allemaal in Bureau Arnhem. Ewout Genemans beleeft ook grappige, emotionele en angstaanjagende momenten. Alleen zo leert hij de mens achter het uniform kennen.

Bureau Arnhem kijken

Bureau Arnhem is sinds dinsdag 11 oktober 2022 wekelijks om 20.30 uur te kijken bij RTL 4. Op Videoland gaan de afleveringen steeds op woensdag online. Je kunt hier ook terugkijken naar Bureau Burgwallen, Bureau 040 en Bureau Hofstad. Daarnaast vind je op Videoland ook andere interessante programma’s van Ewout Genemans, zoals Ewout en De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt.

Reality tv bij de politie

Kijk je graag mee met de hulpdiensten, dan hebben we nog verschillende kijktips voor je. Zo kun je op dinsdagavond in Nederland ook kijken naar Redders op zee. Of wat dacht je van het eerder uitgezonden Geluk bij een ongeluk. In België wordt er momenteel een nieuw seizoen uitgezonden van Helden van Hier: de MUG. Maar denk ook aan Politie 24/7, De noodcentrale, Alloo bij de Verkeerspolitie en Pech onderweg. Als je de berichten leest, dan zie je meteen hoe je ze ook vanuit Nederland kunt kijken (of in het geval van Redders op Zee en Geluk bij een ongeluk vanuit België).

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

25 oktober 2022 /