Britt Hellinx in telenovelle Lisa cast als Lily-Rose

Britt Hellinx is vanaf vandaag – maandag 17 oktober 2022 – te zien in telenovelle Lisa als Lily-Rose. De 25-jarige actrice Britt Hellinx behoort hiermee tot de vaste Lisa cast. Ontdek in dit artikel alles over deze jonge actrice en het personage dat ze in telenovelle Lisa speelt.

Britt Hellinx is Lily-Rose in telenovelle Lisa

Britt Hellinx geeft gestalte aan Lily-Rose, dochter van een koppel diplomaten. Ze groeide op in een gouden kooi, geprivilegieerd en hyper beschermd. Ze weet dan wel hoe ze zich moet gedragen op een chique receptie, maar het échte leven? Dat kent ze niet. Door haar strenge opvoeding is Lily-Rose gedrild om haar emoties te beheersen, maar innerlijk voelt ze zich klein en kwetsbaar. Ze is behoorlijk onzeker over zichzelf, zowel over haar kunnen als over haar uiterlijk en kijkt dan ook heel hard op naar de zelfverzekerde Amal (gespeeld door Naomi Stynen). 

Britt Hellinx

Britt Hellinx vertelt over haar toetreding tot de Lisa cast: “Ik wist al dat ik wou acteren vanaf dat ik 3 jaar was. Het heeft altijd in mij gezeten en het moest er dus ook eens uitkomen. Ik kan het vaak nog steeds niet helemaal vatten: ik sta op de set met mensen waar ik al mijn hele leven naar opkijk, zoals Hilde De Baerdemaeker. Samenwerken met zulke talenten is zo een voorrecht. Elke dag leer ik nieuwe dingen bij en het is fantastisch om deel uit te maken van zo een geweldig team en goed geoliede machine. Ik ben enorm dankbaar dat ik dit mag en kan doen. Het smaakt naar meer!”

Hier ken je Britt Hellinx van…

Britt Hellinx (25) uit Brasschaat vertolkte in 2018 en 2019 de rol van Gill in wtFOCK en speelde een gastrol in Thuis in 2020. Je vraagt je misschien af of ze familie is van de ervaren acteur Ludo Hellinx en inderdaad dat kunnen we bevestigen. Britt Hellinx is het nichtje van Ludo Hellinx. Wist je dat ze ook het nichtje is van Steven Goegebeur, die je kent als stand-up comedian en van Foute Vrienden. Dat lezen we beide op haar Wikipedia-pagina.

Nieuwe personages in telenovelle Lisa

Lily-Rose is niet het enige nieuwe personage dat we de afgelopen tijd in telenovelle Lisa leerden kennen. Zo speelde Dorian Liveyns vorige week al een gastrol. En maakten we bijvoorbeeld kennis met de eerder genoemde Amal, maar ook met bekende gezichten als Maarten Ketels als Gijs en Michiel De Meyer als Ben. Helaas is er recent ook minder nieuws voor de fans naar buiten gebracht. Er komt namelijk een eind aan telenovelle Lisa. Telenovelle Lisa stopt; per wanneer is nog niet duidelijk, maar we weten dat er in 2024 een opvolger komt met in deze telenovelle Camille in de hoofdrol.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 oktober 2022 /