Camille Dhont zingt Kleur; nieuwe generiek (intro van) Familie

Camille Dhont zingt het nummer Kleur; dit is het liedje van de nieuwe generiek waarmee Familie na de zomerstop iedere aflevering mee start. Wanneer het 32ste seizoen van Familie start wordt later bekendgemaakt. Maar we weten één ding zeker vanaf dat moment horen we Camille dus dagelijks in de intro van de VTM-serie. Lees hieronder alles over de nieuwe begingeneriek van Familie: Kleur.

Nieuwe begingeneriek Familie: Kleur (2022)

“Aan de kleur van jouw stem weet ik wie jij bent.” Met deze woorden opent binnenkort elke aflevering van het nieuwe Familie-seizoen. De populaire dagelijkse reeks krijgt na de zomer immers een fonkelnieuwe begingeneriek; met nieuwe beelden én een nieuwe intro song. Daarvoor strikten de makers niemand minder dan zangeres en actrice Camille Dhont, die we leerden kennen dankzij de reeks #LikeMe.

Camille Dhont

Camille Dhont – artiestennaam CAMILLE – is dé hitsensatie van dit moment. Als Miss Poes won ze The Masked Singer België 2022. Recent was ze ook te zien in Liefde voor Muziek en CAMILLE staat deze zomer op de podia van Tien Om Te Zien en Zomerhit. Dat ze zou optreden tijdens het 30 jaar Familie Feest wisten we natuurlijk al, maar nu snappen we helemaal waarom. Zij heeft dus de nieuwe generiek van Familie gezongen. Het poppy nummer Kleur heeft ze zelf meegeschreven. Het liedje staat dan ook op haar nieuwste cd, die eind augustus in de winkel ligt. Als je ons blijft volgen op social media (zie links hieronder, dan mis je dat moment niet).

Camille Dhont over Kleur (generiek Familie)

“Ik voel me vereerd dat de makers van Familie een liedje van mijn nieuwe album gekozen hebben om de kijkers elke dag mee in de juiste Familie-sfeer te brengen”, klinkt het enthousiast bij Camile Dhont over de intro die ze voor iedere Familie-aflevering heeft gemaakt. “Toen ze me dit vroegen voelde het ook meteen goed aan en ik kan niet wachten om de song binnenkort te horen aan het begin van elke aflevering. En natuurlijk ook om het nummer live te spelen voor duizenden mensen op het 30 jaar Familie Feest in de Lotto Arena. Zin in!”

Generiek Familie 2022

Hoe de nieuwe generiek er precies zal uitzien is voorlopig nog een goed bewaard geheim. Dan ontdekken we mogelijk ook hoe het verder gaat met de personages, die hun leven niet meer zeker zijn na de seizoensfinale. Creative producer Wim Feyaerts licht wel al een tipje van de sluier: “De nieuwe, straffe Familie-song van Camille resulteert in een frisse, hippe en snedige begingeneriek met vertragingen, versnellingen en verrassende overgangen. Een wervelwind aan beelden introduceert alle onze personages op hun eigen herkenbare manier.”

Start Familie seizoen 32

De gloednieuwe generiek wordt bij de start van het 32ste Familie-seizoen losgelaten op de kijkers. Wanneer het nieuwe seizoen precies van start gaat bij VTM wordt later bekendgemaakt. Natuurlijk laten we dat dan weten op dit blog en via onze social media kanalen. Volg je VlaamsKijken al?

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 juli 2022 /