Jacky Lafon als tante Rita op 30 jaar Familie Feest

Jacky Lafon zal als tante Rita aanwezig zijn op het 30 jaar Familie Feest. Jarenlang speelde Jacky Lafon het iconische personage Rita Van den Bossche. Ze verliet Familie in 2015; Rita koos voor een nieuw leven op een cruiseschip. Op 17 september gaat ze aan wal voor een onvergetelijk gastoptreden in de Lotto Arena.

Ontdek hier alles over de andere 30 jaar Familie Feest-artiesten.

Jacky Lafon

Jacky Lafon vertelt: “Het 30 jaar Familie Feest wordt een heel groot, gezellig familiefeest. Daar móet Rita gewoon bij zijn. Voor zo’n gelegenheid komt ze graag even van haar schip. Ik kijk er enorm naar uit om er samen met de cast en de fans een gigantisch feest van te maken, boordevol nostalgie. Ik drink alvast een glaasje op 30 jaar Familie en wie weet doet Rita dat ook in de Lotto Arena (lacht).” Daarbij refereert ze natuurlijk aan het feit dat haar personage ook wel ‘zatte Rita’ wordt genoemd.

Tante Rita / Zatte Rita

Op het 30 jaar Familie Feest zal tante Rita – of noemen jullie haar ‘zatte Rita’ – dus voor het eerst herenigd worden met haar familie. Voor welk spektakel die comeback zal zorgen blijft nog even een verrassing. Al zullen humor, ontroering en nostalgie nooit ver weg zijn. Rita Van den Bossche was vanaf de start van de reeks in 1991 in Familie te zien; volgens IMDB was ze te zien in meer dan 3800 afleveringen. In 2015 verliet ze de serie. Jacky Lafon gaf zelf aan bij de makers dat ze wilde stoppen met haar rol van tante Rita.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 juni 2022 /