Binge Loving van Thomas Deknop: cast & verhaal

Drie Vlaamse kort fictiefilms zijn geselecteerd voor het Palm Springs International Shortfest. Eén van die Vlaamse kortfilms die te zien zal zijn op het grootste festival voor korte films in Amerika is Binge Loving van Thomas Deknop. In de Binge Loving cast zien we Sofie Decleir, David Mutamba, Jobst Schnibbe en Priscilla Adade.

Naast Binge Loving zijn ook Undergrowth (Kreupelhout) en High Jump te kijken op het Palm Springs International Shortfest.

Binge Loving

Een Brusselse privédetective krijgt de opdracht van een cliënte om haar man te volgen, want ze vermoedt dat hij een minnares heeft in de hoofdstad. Wanneer ze zich onverwacht in het onderzoek opdringt, wordt de detective uit zijn comfortzone gehaald. Binge Loving wordt omschreven als een dramedy.

Binge Loving cast

De Binge Loving cast wordt gevormd door David Mutamba, Sofie Decleir, Jobst Schnibbe en Priscilla Adade. David Mutamba speelt de rol van privédetective Otis. Sofie Decleir is Kathleen; de vrouw die denkt dat ze wordt bedrogen. De rol van haar man wordt gespeeld door Jobst Schnibbe. Priscilla Adade geeft dan weer gestalte aan de (vermoedelijke) minnares.

Acteurs en actrices

Waar je de acteurs en actrices uit de Binge Loving cast van kent? We zetten het voor je op een rijtje.

  • David Mutamba debuteert als acteur in Binge Loving van Thomas Deknop.
  • Sofie Decleir is zeker geen nieuwkomer; over deze actrice hebben we al het nodige geschreven. Recent maakte ze indruk in de telefilm Stephanie en zag je haar in bijvoorbeeld in Lost Luggage als commissaris Quinteyns en in Red Light als commissaris Luci Vermeulen. Daarnaast was Sofie Decleir in De Twaalf te zien als Inge Van Severen en in De Dag speelde ze Vos. Zo heeft ze in de afgelopen jaren nog veel meer rollen gespeeld, zoals in De kavijaks (waarin ook haar vader Jan en halfbroer Jenne te zien zijn).
  • Jobst Schnibbe zag je in tal van series en films in met name kleinere rollen. Zo had hij een grotere rol in In Vlaamse Velden, waarin hij Gerolf Hofmann speelde. Daarnaast zag je hem in Tytgat Chocolat als directeur van een Duits bedrijf en in De Kraak speelde hij een wetsdokter.
  • Priscilla Adade is een Belgisch-Britse actrice, die al verschillende kleine rolletjes op haar naam heeft staan. Zo heeft ze een gastrol in de Britse Professor T.

Thomas Deknop

Thomas Deknop verzorgde regie en scenario (samen met Davey Snoek) voor deze korftilm. Het is een productie van Bea Catteeuw voor Denzzo. De film was al op een tiental internationale kortfilmfestivals te zien en werd onder andere bekroond met de Humo Award voor de Beste Belgische Kortfilm op het Internationaal Kortfilmfestival Leuven. Binge Loving kwam tot stand met de steun van het VAF/Filmfonds van Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

17 juni 2022 /