Zomerstop telenovelle Lisa na extra lange seizoensfinale!

Telenovelle Lisa gaat met zomerstop na de extra lange seizoensfinale op donderdag 9 juni. Die avond zijn er maar liefst drie afleveringen op tv. De eerste kun je zien om 18.20 uur. De seizoensfinale – waarschijnlijk inclusief de nodige cliffhangers – is vanaf 20.35 uur te kijken op VTM. Natuurlijk zijn alle afleveringen ook (terug) te kijken op VTM GO.

UPDATE: Snel lezen wat er gebeurde in de extra lange seizoensfinale van Lisa… Lees hier onder andere over het huwelijk van Lisa en Jonas én natuurlijk over de cliffhangers op weg naar Lisa seizoen 4.

Lisa seizoen 3

Gert (Bert Verbeke) en Olivia (Anushka Melkonian) die een wig tussen Jonas en Lisa dreven, het ontslag van Lisa bij Massa, de verloving die verbroken werd. De spanningen tussen het gedroomde liefdeskoppel liepen in Lisa seizoen 3 steeds hoger op. En dan waren er natuurlijk ook nog nieuwe personages als Vic Vincke en Arthur die ook weer voor de nodige nieuwe wendingen in het verhaal zorgden.

Seizoensfinale Lisa

Jonas (Oscar Willems) zette nog een charmeoffensief in om het hart van Lisa te heroveren, maar kwam van een kale reis thuis. Kan hij de brokken toch nog lijmen? De liefde van Lisa (Tinne Oltmans) en Jonas gaat in de seizoensfinale van seizoen 3 in ieder geval door een extreme rollercoaster die eindigt… voor het altaar. Maar geven Jonas en Lisa elkaar ook het jawoord in Lisa seizoen 3 of is de twijfel toch te groot?

Wij zijn natuurlijk vooral nieuwsgierig of het net zo romantisch gaat worden als dé kus.

Cliffhangers Lisa seizoen 3

Tijdens het huwelijksfeest knettert het ook voor andere personages op liefdesvlak. Een oude bekende verovert het hart van Erik (Bert Cosemans). een gedeelde ervaring brengt Suzanne (Hilde De Baerdemaeker) en Reinhout (Ben Van Ostade) dichter bij elkaar. Tussen enkele oud-geliefden lijkt de vonk weer over te slaan. En ook Katia’s (Anouck Luyten) hart wordt vanuit onverwachte hoek in vuur en vlam gezet. Maar tijdens het feestgedruis hangt er niet alleen romantiek in de lucht… Er worden ook enkele harten gebroken en een onverwachte gast zorgt voor heel wat beroering… Nu is natuurlijk de vraag: ontdekken we hier alles al over of eindigt deze seizoensfinale met de nodige cliffhanges van Lisa seizoen 3?

Zomerstop Lisa 2022

De zomerstop van Lisa start dus na de seizoensfinale op donderdag 8 juni. Wanneer de zomerstop van Lisa in 2022 weer eindigt, durf ik nog niet te zeggen. Dit seizoen eindigt namelijk veel sneller dan het eerste. Toen begon de reeks weer vanaf begin september… Zou Lisa echt drie maanden met zomerstop gaan in 2022? We wachten geduldig af en delen het nieuws natuurlijk via onze Instagram, Lisa-groep én onze nieuwsbrief waar je je nu voor kunt aanmelden.

Tijdens de zomerstop van Lisa kun je natuurlijk ook de Lisa-boeken lezen. Als je dat natuurlijk nog niet gedaan hebt, want echte fans kennen deze boekenreeks natuurlijk al lang.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 juni 2022 /