Liefde in seizoensfinale telenovelle Lisa: kus voor Lisa en Jonas! | Video

Liefhebbers van Lisa schrokken gister na het kijken van de voorlaatste Lisa-aflevering van dit seizoen. Het zag er even niet goed uit toen Lisa aangereden werd. Maar gelukkig eindigde het toch allemaal goed. Zelfs met een kus tussen Lisa en Jonas! We delen het moment hier nog eventjes, zodat je het er tijdens de winterstop nog eens terug bij kunt pakken.

Lisa & Jonas

Lisa (Tinne Oltmans)) zag haar leven aan zich voorbij flitsen toen ze aangereden werd door een wagen. Dit deed haar beseffen “wie ze ziet wanneer ze haar ogen sluit”: Jonas (Oscar Willems). Ze ging haar droomprins vastberaden achterna en vond hem net op tijd, voordat hij op het vliegtuig naar L.A. kon stappen. Waarschijnlijk vielen vele kijkers in zwijm toen Lisa en Jonas elkaar de liefde verklaarden. Daarom delen we ‘m onderaan dit artikel nogmaals.

Is Gert dood?

Gert (Bert Verbeke) was in de seizoensfinale van de telenovelle nog steeds nergens te bespeuren. Al vond een wandelaar wel zijn ring in een plas bloed terug… Leven Jonas en Lisa nog lang en gelukkig samen of blijft hun sprookje niet duren? En zien we Gert ooit nog terug of is het game over voor de broer van Jonas, die dit seizoen voor heel wat spanning zorgde? Dat ontdek je in het volgende seizoen van telenovelle Lisa.

Winterstop telenovelle Lisa

Na de seizoensfinale van Lisa is het tijd voor de winterstop (en zie je De Buurtpolitie VIPS). Maar fans hoeven zich geen zorgen te maken. Lisa keert later dit voorjaar terug met een nieuw seizoen, dat weer de gemoederen belooft te bedaren… Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Lisa, kom dan bij onze Lisa-Facebook-groep, volg ons op Instagram (waar je meer Lisa foto’s spot) en schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je een seintje krijgt als het zover is. In de tussentijd kun je de boeken van Lisa lezen.

Kus Jonas & Lisa (uit seizoensfinale)

Wil je nogmaals genieten van de kus van Jonas en Lisa? Kijk dan hier het fragment. Ook in de Facebook-groep en op onze Instagram-pagina kun je even wegzwijmelen (linkjes staan hierboven).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 januari 2022 /