Samson & Marie zingen Wij gaan naar Spanje

Samson & Marie brengen weer een nieuwe liedje uit. Ze trekken deze keer in hun zomersingle samen in hun busje naar Spanje. In hun nieuwe zomernummer Wij gaan naar Spanje brengt het duo je helemaal in vakantiesfeer met heerlijke Spaanse melodieën en opzwepende instrumenten. En dat is nog maar het begin van wat we van Samson & Marie kunnen verwachten de aankomende tijd.

De leukste Samson (en Marie) cadeautjes vind je in de Studio 100 Webshop.

Marie Verhulst

Marie Verhulst vertelt: “Wij gaan naar Spanje, je hoeft het nog maar te zingen of het lijkt al alsof je er bent! Spanje is voor veel mensen synoniem aan lekker eten, samen tijd doorbrengen en genieten van het zonnetje! Ik nodig iedereen uit om alvast samen met Samson en mij een zomers feestje te vieren met dit nummer!”

Heb jij ook gekeken naar het moment waarop Gert Verhulst afscheid nam van Samson én het stokje officieel aan Marie overdroeg? Je zag het in De Verhulstjes Afscheid Samson & Gert.

Samson & Marie gaan naar Spanje

Wij gaan naar Spanje van Samson & Marie  is vanaf nu te beluisteren via alle streamingplatforen. De clip komt vrijdag 10 juni om 17.00 uur op het Samson & Marie YouTube kanaal. Deze nieuwe zomersingle zal ook te horen zijn bij de verschillende zomeroptredens van Samson & Marie in Vlaanderen en Nederland. Het is alweer het derde zomerse liedje na Grote Rode Luchtballon en IJsjes.

IJsjestijd

Onlangs zijn de opnames van de gloednieuwe Ketnet-reeks van Samson & Marie IJsjestijd gestart. Als je op de link klikt, ontdek je alles over deze nieuwe serie waarin ook Michiel de Meyer, Martine de Jaeger, Goele De Raedt en Samir Hassan meespelen. Na de succesvolle eerste reeks, heel wat nieuwe nummers én shows, is Samson & Marie IJsjestijd vanaf september 2022 te zien op Ketnet. Volgende winter zijn Samson & Marie daarnaast in Vlaanderen te zien in de Kerstshow, in Nederland krijgen ze een Wintershow.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 juni 2022 /