Alles over Dit is mijn huis (SBS6) met Kees Tol en dit panel

Je kunt vanaf vanavond kijken naar het nieuwe SBS6-programma Dit is mijn huis. Kees Tol presenteert dit programma, waarbij het panel – bestaande uit Ilse Warringa, Klaas van der Eerden, Olcay Gulsen en Richard Groenendijk – op zoek gaat naar de echte huiseigenaar. Dit is mijn huis is te kijken om 20.30 uur en terug te zien op Kijk.nl.

Dit is mijn huis met Kees Tol

Vier mensen beweren dat ze de eigenaar zijn van hetzelfde huis, maar wíe spreekt de waarheid? In het nieuwe SBS6-programma Dit is mijn huis proberen panelleden Olcay Gulsen, Ilse Warringa, Richard Groenendijk en Klaas van der Eerden samen te ontrafelen wie de échte huiseigenaar is. Van een ronddraaiend huis in Alkmaar tot een 100 jaar oude woning met 11 kamers: presentator Kees Tol laat zich door de vier zogenoemde eigenaren in het huis rondleiden en voelt hen aan de tand. Raadt het fanatieke panel vanuit de studio wie de acteurs zijn en wie de daadwerkelijke huisbezitter is? 

De show heeft wel wat weg van Wie van de 3, dat ook nog steeds een groot succes is bij SBS6.

Wie is de échte eigenaar

In de eerste ronde komt Kees Tol aan bij de bijzondere woning en ontmoet hij de personen die er beweren te wonen. Hij gaat met hen in gesprek en wordt rondgeleid, waarna hij hen ook over een vakantiefoto en hun eigen bijbehorende verhalen ondervraagt. Vervolgens is ook de echte partner van de huisbezitter aanwezig. Kees laat de vier eigenaren ieder in het bijzijn van de echte partner over hun liefdesleven en privézaken vertellen. Welk verhaal lijkt de waarheid? En maakt dat het plaatje compleet of brengt de verschijning van de partner het panel juist weer volledig in de war? 

Panel Dit is mijn huis

De panelleden hebben allemaal hun eigen expertise. Ilse Warringa heeft een scherp oog voor acteerwerk en richt zich net als Olcay Gulsen extra op lichaamstaal. Klaas van der Eerden probeert te ontdekken wie van de vier eigenaren bij de partner hoort en Richard Groenendijk kijkt of het interieur bij iemands persoonlijkheid past.

  • Ilse Warringa zag je recent op tv in Vlogmania en in Welkom in de Middeleeuwen. Maar je kent haar ook van als Juf Ank in De Luizenmoeder. Recent is in Nederland zelfs De Luizenmoeder-film uitgekomen. Wist je dat deze actrice De Luizenmoeder bedacht heeft en ook de film regisseerde. Voor haar rol in deze serie won ze een Gouden Kalf en de Zilveren Televisier-ster. Verder zag je haar recent in films als Niks vreemds aan en De Piraten van Hiernaast.
  • Olcay Gulsen is bekend geworden als mode-ontwerpster, maar inmiddels is ze presentatrice van bijvoorbeeld Gestalkt. Net als Richard Groenendijk deed ze mee aan BN’ers in het ziekenhuis. Recent ging ze uit de kleren op tv en je zag haar ook in de documentaire Diagnose De Wild; kanker voor dummies door haar partner Ruud de Wild.
  • Klaas van der Eerden zag je in het eerste seizoen van Hunted VIPS met Dennis Weening. Zelf haalde hij de eindstreep net niet. Maar je zag hem ook in De Faker en in verschillende theater voorstellingen.
  • Richard Groenendijk is steeds vaker op tv te zien. Zo behoort hij tot het panel van Secret Duets, maar je zag hem ook als presentator van Kookklunzen en in de Nederlandse remake van Een Echte Job.

Unanieme keuze

De panelleden overleggen wie het meest geloofwaardig overkomt en maken unaniem een keuze. Hebben zij de échte bewoner eruit gepikt, dan gaat die persoon naar huis met 1000 euro. Lukt het de daadwerkelijke huiseigenaar het panel te overtuigen? Dat is te zien in Dit is mijn huis! Dit is mijn huis wordt geproduceerd door Blue Circle. 

Foto: Wessel de Groot

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 maart 2022 /