Vierde seizoen van Wie van de 3 met Wendy van Dijk én dit panel

Het is alweer tijd voor het vierde seizoen van Wie van de 3 met Wendy van Dijk én het bloedfanatieke panel bestaande uit Martien Meiland, Britt Dekker, Najib Amhali en Raven van Dorst. De nieuwe afleveringen van Wie van de 3 zijn te kijken vanaf vanavond – zondag 30 januari – om 20.25 uur op SBS6. Wie trapt niet in de misleidende praatjes en onderscheidt de échte kandidaat van zijn liegende ‘collega’s’?

Vierde seizoen Wie van de 3

Volgens het bekende concept verzinnen twee van de drie kandidaten de hele boel bij elkaar om de panelleden op een verkeerd spoor te zetten. Wie laat zich meeslepen en verliest zich in het verhaal van de zogenaamde glasblazer, barista of strafrechtadvocaat? Wie laat zich niet in de luren leggen en weet het vaakst de échte kandidaat te ontmaskeren? Is het Britt Dekker, Martien Meiland of Raven van Dorst die er in de vorige seizoenen al een keer met de eindwinst vandoor gingen? Of wordt dit het seizoen van Najib, die vol voor de revanche gaat? Dit schreven we over de eerdere seizoenen van Wie van de drie: seizoen 2 en over seizoen 3.

Wil je dit programma vanuit het buitenland kijken? Dit kan van buiten Nederland via een VPN-verbinding.

Panel Wie van de 3

Ben jij benieuwd waar de panelleden van Wie van de 3 verder mee bezig zijn? Dan praten we je snel even bij.

  • Martien Meiland is samen met zijn familie vanaf maandag 7 maart om 20.30 uur iedere week op SBS6 te zien met Chateau Bijstand; hun variant van geen cent te makken. Volg mij via social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief om hier niets over te missen. In België wordt op dit moment het laatste seizoen uitgezonden van Chateau Meiland.
  • Britt Dekker zien we niet alleen op tv; ze werkt ook aan haar dressuurcarrière. Haar paard George heeft aan alle eisen voldaan om mee te mogen doen aan internationale wedstrijden; hiermee komt een droom voor haar uit. Wist je dat ze ook haar eigen boeken heeft?
  • Najib Amhali was tijdens de jaarwisseling te zien met zijn oudejaarsconference. Recent zag je hem nog in de film Meskina en hij werkt aan Bon Bini Holland 3.
  • Raven van Dorst is op dit moment te zien op tv met een nieuw seizoen Nachtdieren. Daarnaast komt er een tweede seizoen van Boerderij van Dorst.

Foto: William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 januari 2022 /