Lize Feryn en Aster Nzeyimana zijn Robots in The Masked Singer België

Lize Feryn en Aster Nzeyimana zijn de Robots in The Masked Singer 2022 in België. Hun naam klonk al langer. Al waren ook Annouk Matton en Dimitri Vegas, net als Sam & Shania Gooris verdachten. Niels Destadsbader is teleurgesteld na de ontmaskering. “Dit vind ik écht niet tof! Zo spijtig! Dit waren eerlijk gezegd een beetje mijn favorieten”, klonk het vanavond in The Masked Singer. Lize Feryn en Aster Nzeyimana vertellen meer over hun deelname in Behind The Mask; nu te kijken op VTM Go en woensdag 16 februari om 20.35 uur bij VTM.

Lize Feryn en Aster Nzeyimana zijn Robots

Lize Feryn en Aster Nzeyimana werden vandaag ontmaskerd als de Robots in The Masked Singer België door speurders van dienst Kevin Janssens, Julie Van den Steen, Andy Peelman en Ann Tuts. De tortelduifjes hebben jong en oud de afgelopen weken verbaasd met hun zang- en raptalent. Ze hebben genoten van hun optredens in de reusachtige pakken. “We hebben ons echt goed geamuseerd”, klonk het.

Lize & Aster in The Masked Singer

Speurder Kevin Janssens had het bij het rechte eind: actrice Lize Feryn en VRT-sportanker Aster Nzeyimana vermomden zich de voorbije weken als Robots in The Masked Singer. Daar moesten ze aanvankelijk wel even over nadenken. “We hebben die vraag behandeld, afgewezen, toch de deur op een kier gezet en na lang beraad beslist om toch mee te doen”, vertelt Aster Nzeyimana in Behind The Mask op VTM GO. “Ik dacht: ik ga dat niet doen met mijn werk als serieuze journalist. Maar dan dacht ik: ik bén geen serieuze journalist (lacht).”

Lize en Aster verrassen niet alleen in The Masked Singer; ook in Het Huis waren ze opeens samen, terwijl Aster alleen te gast zou zijn. (Klik op de link om het bijzondere levensverhaal van Aster en zijn ouders te ontdekken).

Robot pak erg zwaar

En dus maakten Lize Feryn en Aster Nzeyimana voor The Masked Singer kennis met mr en mrs Robot. “Dit was echt het meest gigantische pak van de reeks”, aldus de sportjournalist. “Het lastigste was het skelet, dat super hard was en keiveel woog. Wij zijn allebei mager van nature en we hebben niet veel reserve op onze schouders. Dat skelet steunde daarop en ik zweer het u, dat deed zó veel zeer.”

Voetbalcommentator Aster Nzeyimana

Lize en Aster onthullen in Behind The Mask ook de uitdaging die de voetbalcommentator kreeg in een whatsappgroep met alle Masked Singers. Op het EK moest hij in zijn voetbalcommentaar subtiel het woord ‘robot’ zien te verwerken. “Ik dacht: dat lukt mij wel”, vertelt Aster Nzeyimana. “Ik heb anderhalf uur en meer om te babbelen en ik kan daar echt alles in vertellen wat ik wil.” En zo geschiedde tijdens de match tussen Hongarije en Portugal…

Actrice Lize Feryn

Actrice Lize Feryn is op dit moment te zien op VTM in Glad IJs. Daarnaast is op Play4 recent de nieuwe comedyshow Zijn daar geen beelden van gestart, waarin ze ook een rol speelt. Maar je zag haar bijvoorbeeld ook in tweede seizoen van Beau Séjour. Verder ben ik benieuwd naar de nieuwe Nederlandse tv-serie De stamhouder, waarin ze Mimousse speelt. En als er dan nog één tip is – zeker voor degenen die vooroordelen hebben over haar in verband met de zaak De Pauw – kijk dan de documentaire Het Proces Dat Niemand Wou.

Meedoen als koppen aan The Masked Singer

Het koppel genoot ervan om The Masked Singer samen te kunnen beleven. Ze hebben dan ook nog een mooi slot woord. “Het was een stap in het onbekende”, aldus Lize Feryn. “En het leuke is dat we dit samen konden doen. De ontgoocheling eens je eruit ligt is zó groot. De grond zakt van onder je voeten weg.” Aster: “Het was een eer om te mogen meedoen. Ik was zo blij dat we dit met twee konden beleven. Alles is leuker als je het kan delen met mensen. We hebben alles bereikt wat we wilden. Ik wou een keer goed zingen en een keer goed rappen met Lize. Dat is gelukt.”

Nieuws voor Masked Singers…

Niels Destadsbader sloot de show van vanavond bovendien af met een bijzondere mededeling. “Dit is het moment om heel belangrijk nieuws te brengen aan onze Masked Singers, die gemaskerd backstage zitten.” Maar wat is die verrassing juist? Op dat antwoord moeten de kijkers nog heel even wachten… Als we meer weten, delen we dat natuurlijk meteen op onze Instagram en in onze Facebook-groep.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 februari 2022 /