Ann Tuts als gast in ‘jury’ The Masked Singer

Actrice Ann Tuts neemt vanavond – vrijdag 11 februari – om 20.35 uur plaats in de ‘jury’ van The Masked Singer. Het team van speurders bestaat in de vijfde aflevering van het tweede seizoen uit Julie Van den Steen, Kevin Janssens en Andy Peelman. Lukt het Ann Tuts om Papegaai, Robots, Miss Poes, Schorpioen, Flame Fatale, Ridder, Konijn of IJskoning in The Masked Singer België 2022 te ontmaskeren?

Ann Tuts in The Masked Singer België

“Ik heb vorig jaar gekeken en mee geraden.” Actrice Ann Tuts vertelt verder: “Ik vond het heel tof en wilde wel eens zien hoe het er achter de schermen aan toegaat. Ik denk dat ik een heel goed oog heb voor hoe mensen zich bewegen en stemmen goed kan herkennen. Als er iemand van De Kampioenen bij is, herken ik die direct.” Als je de naam Ann Tuts hoort, dan denk je natuurlijk zelf ook meteen aan F.C. De Kampioenen waarin ze Doortje Van Hoeck speelde. Daarnaast was ze in Bevergem te zien als Martine, in 3Hz speelt ze Oma Jos. En je zag haar ook in Onder Vuur.

Griekse uitspraak?

Als extra speurder laat Ann Tuts meteen een nieuwe wind door The Masked Singer waaien. Haar kennis van het Grieks lijkt daarbij handig van pas te komen. Vlak voor de performance van Robots springt één tip Ann in het oog. Een Griekse uitspraak op een spiegel. “Dat wil zeggen ‘ken uzelf’. Ik heb Griekse gedaan hé”, klinkt het, waarna Ann meteen een nieuwe theorie afsteekt. De verbazing bij de collega-speurders is groot. “Wat hebben wij hier wekenlang zitten doen? Bel gewoon Ann Tuts!”, besluit Andy. Zorgt Ann hiermee voor een doorbraak?

Lees hier alles over de andere deelnemers (en het verloop van de show), en ontdek meer over de speurders van het tweede seizoen The Masked Singer.

Vier duels

Alle 8 Masked Singers proberen hun identiteit deze week te verstoppen in 4 duels. Konijn charmeert met een hartstochtelijke Valentijns-ballade en Miss Poes probeert het hart van Kevin Janssens helemaal op hol te doen slaan. Terwijl Papegaai en Ridder de sfeer er stevig in houden, zorgt Flamme Fatale letterlijk voor vonken en vuur op het podium. En Schorpioen, die richt haar stekel deze keer naar IJskoning. Bij de speurders is de verwarring helemaal compleet…

Liedjes vijfde show The Masked Singer

 • Miss Poes met My Head & My Heart van Ava Max vs Robots met New York van Alicia Keys
 • Papegaai met Drag Me Down van One Direction vs Flamme Fatale met Firestone van Kygo
 • Schorpioen met Oops I Did It Again van Britney Spears vs IJskoning met Someone To You van Banners
 • Konijn met If I Ain’t Got You van Alicia Keys vs Ridder met Dance Again van Jennifer Lopez

Top Verdachten The Masked Singer

Op VTM.be kun je meedoen aan The Guessing Game. Daarbij zijn de drie top verdachten per karakter op een rijtje gezet. Wie denk jij dat er in de pakken zitten? Dit zijn de top verdachten. Geef je je voorspelling door in onze Facebook-groep of onder dit Instagram-bericht?

 • Miss Poes: Pommelien Thijs, Camille Dhont of Zita Wauters
 • Ridder: Clara Cleymans, Loredana of Free Souffriau
 • Robots: Anouk Matton & Dimitri Vegas, Lize Feryn & Aster Nzeyimana of Sam & Shania Gooris
 • Schorpioen: Danira Boekhriss, Stephanie Planckaert of Flo Windey
 • IJskoning: Lucas Van den Eynde, Pat Krimson of Gert Verhulst
 • Konijn: Adil El Arbi, Brahim of Acid
 • Papegaai: Jonas Van Geel, Average Rob of Maarten Vancoillie
 • Flamme Fatale: Tine Embrechts, Kate Ryan, Els De Schepper

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 februari 2022 /