Aster Nzeyimana opvolger Frank Raes in vernieuwd Extra Time

Aster Nzeyimana is de opvolger van Frank Raes in het volledig vernieuwde decor van Extra Time. Je kunt vanavond – maandag 17 januari – omstreeks 22.10 uur op Canvas en VRT NU kijken naar zijn debuut. De show vindt volledig plaats in een virtuele omgeving.

Afscheid Frank Raes

Voor de vaste kijkers van Extra Time is het misschien even wennen. Frank Raes geeft vanavond de fakkel door aan Aster Nzeyimana, nadat hij dertien jaar lang de presentatie van Extra Time op zich nam. Ook de studio is nieuw: er werd een volledige green key studio gebouwd.

Green key studio Extra Time

Aster en zijn gasten presenteren de show in een virtuele omgeving. De achtergrond wordt gecreëerd aan de hand van gamingsoftware waardoor het lijkt alsof ze in een echt decor plaatsnemen. Dat is uniek voor een live talkshow, aangezien alle sprekers aan een tafel zitten en het virtuele decor zich voortdurend aanpast aan de camera’s rondom hen. Een stuk dynamischer dan andere producties.

Aster Nzeyimana

Sportjournalist Aster Nzeyimana – ook wel de rijzende ster van de Vlaamse sportjournalistiek genoemd – leerden we afgelopen najaar beter kennen toen hij te gast was in Het Huis. Ook zijn vriendin Lize Feryn was er toen als verrassing bij. Op zijn tweeëntwintigste debuteert Aster Nzeyimana in Het Journaal op Eén als jongste nieuwsanker ooit. En nu is het dus aan hem om Frank Raes op te volgen bij Extra Time op Canvas en VRT NU.

Foto: VRT

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

17 januari 2022 /