Seizoensfinale telenovelle Lisa | Terug op tv te kijken in het voorjaar

Maakt een noodlottig ongeval een einde aan Lisa’s zoektocht naar de ware liefde? Morgen – vrijdag 7 januari – is het om 18.20 uur tijd voor de seizoensfinale van telenovelle Lisa (VTM). In het voorjaar keert Lisa vervolgens terug met een nieuw seizoen. Ontdek in dit artikel alles over de seizoensfinale van telenovelle Lisa.

Seizoensfinale Lisa

Kruipt Lisa (Tinne Oltmans) gelukkig uit de puinhoop van liefdesproblemen of eindigt ook deze seizoensfinale in een nachtmerrie?  De aflevering van deze avond deed stilletjes het laatste vermoeden. De emotionele breuk met Nathan (Wietse Tanghe) hakte er diep in en Lisa dreigt ook haar droomprins Jonas (Oscar Willems) voorgoed te verliezen. Nog steeds in de waan dat Lisa en Nathan zullen trouwen, staat Jonas namelijk op punt met zijn hebben en houden naar L.A. te verhuizen.

Heb jij deze boeken van Lisa al gelezen?

Ongeluk Lisa

Overwelmd door alle emoties liep Lisa letterlijk haar ongeluk tegemoet. Ze liep verward de straat op en werd onderschept door een wagen. Maakt de crash een abrupt en tragisch einde aan haar hobbelige liefdesparcours? Of is dit net het – iets te letterlijke – duwtje in de rug om resoluut voor haar ware liefde te gaan? Lisa’s zoektocht naar de liefde lijkt in de slotaflevering in ieder geval tot een einde te komen.  

Hartverscheurend nieuws

Nathan zit na de breuk met Lisa in zak en as. Gaat hij in op de verwoede versierpogingen van Babette (Pommelien Thijs) om zo zijn gebroken hart te lijmen? Ook Greet (Marijke Hofkens) en Lars (Thomas Van Caeneghem) krijgen in de slotaflevering hartverscheurend nieuws van Renée (Elke Van Mello) te verwerken.  En dan is er nog die grote hamvraag: waar is Gert (Bert Verbeke – die je recent nog in deze musical zag)? De kijker zag in de afgelopen weken hoe zijn boosaardige kantje volledig ontspoorde en hoe hij heel wat personages kopzorgen en zelfs doodsangsten bezorgde. Maar nu lijkt Gert nergens meer te bespeuren. Al krijgt de kijker in de slotaflevering een niet mis te verstane aanwijzing…  

Winterstop Lisa

Na de seizoensfinale van Lisa is het tijd voor de winterstop. Maar fans hoeven zich geen zorgen te maken. Lisa keert later dit voorjaar terug met een nieuw seizoen, dat weer de gemoederen belooft te bedaren… Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Lisa, kom dan bij onze Lisa-Facebook-groep, volg ons op Instagram (waar je meer Lisa foto’s spot) of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Buurtpolitie VIPS

Terwijl telenovelle Lisa in winterpauze gaat, zorgt een VIPS-editie van Echte Verhalen: De Buurtpolitie vanaf komende maandag 10 januari om 18u20 voor de nodige (ont)spanning. Natuurlijk kun je deze tijd ook gebruiken om de boeken van Lisa lezen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

6 januari 2022 /