Zomerstop voor telenovelle Lisa | twee nieuwe boeken

Waar je de afgelopen weken om 20.00 uur naar Lisa op VTM kon kijken, betekent het nu eventjes afkicken. Op 1 juli kon je kijken naar de slotaflevering voor de zomerstop. Gelukkig betekent dit niet het einde voor de telenovelle. Na de zomerstop kun je kijken naar het volgende deel van seizoen 1. En vervolgens komt er zelfs een tweede seizoen van Lisa. En tot die tijd? Geen probleem: er zijn weer twee nieuwe Lisa-boeken.

Lisa zomerstop

De laatste aflevering van Lisa die je op 1 juli 2021 zag, is dus de laatste uit het eerste deel van het eerste seizoen van telenovelle Lisa. Na de zomer pakken ze de draad weer op. En hoe… Er zijn tenslotte wel de nodige cliffhangers. Hoe gaat het bijvoorbeeld verder met Jonas en Lisa… Kan dat wel wat worden nu hij met Katja in Vegas is getrouwd… Komt de moord op Mark uit? Hoe zit het tussen Pilar en Lars? En hoe gaat het nu verder tussen Patrick en Suzanne, nu die bekende schuldig te zijn aan de witwaspraktijken, waardoor Erik onterecht is ondergedoken… Kortom: dat eerste seizoen van Lisa daarin gaat nog genoeg gebeuren.

Goed nieuws! We weten antwoord op de volgende prangende vraag: Wanneer begint Lisa terug?

Nieuwe Lisa boeken

Duurt de zomerstop van Lisa jou te lang? Geen probleem: er zijn namelijk twee nieuwe boeken. Beide zijn te koop (via de link hieronder). Voor wie de andere ook niet heeft, heb ik ze er eventjes bijgezet in het lijstje.

Meer weten over de boeken – we schreven er dit uitgebreide artikel over de Lisa boeken reeks. Genoeg lees-inspiratie, waardoor je die zomerstop van Lisa eenvoudig doorkomt. (Of je kijkt gewoon oude afleveringen terug via VTM GO).

Tweede seizoen Lisa

En hoe ze die draad na de zomer weer oppakken! Op 15 juni 2021 is namelijk bekendgemaakt dat er een tweede seizoen Lisa komt! En er zijn zelfs nog mogelijkheden voor nog meer seizoenen van Lisa. De Duitse serie waarop de reeks is gebaseerd kent er zelfs vier!

Aantal afleveringen Lisa

De afleveringen voor de zomerstop van Lisa, zijn die van deel 1 uit het eerste seizoen. Vervolgens gaat met na deze zomerstop verder met deel 2 van het eerste seizoen Lisa. Nu was daar wat verwarring over, omdat in de VTM GO-app de eerste aflevering uit de finale week 206 is, waarbij duidelijk seizoen 1 staat. Dat is een sprong vanaf aflevering 107 naar 206… Een foutje, want in de beeldbank van VTM (waarin ze alle foto’s delen – dus ook van Lisa – zie ik gewoon dat ze de nummering aanhouden, zoals die was. Donderdag zie je dat aflevering 114 en 115. Er is altijd gezegd dat er 205 afleveringen van Lisa staan gepland.

Kortom: we hebben er nog genoeg te gaan in het eerste seizoen van Lisa. En vervolgens kan het genieten beginnen met het tweede seizoen van Lisa, waarin een nieuw verhaal centraal staat. Zo gaat dat bij telenovelles; dat is altijd een afgerond verhaal (met de nodige spanning tussen de afleveringen).

Lisa-fans

Telenovelle Lisa heeft inmiddels al een flink aantal fans. Zo telt onze Facebook-groep inmiddels meer dan 3700 leden en daar sluiten zich dagelijks nog vele Lisa-fans bij aan. Als de uitzending weer eens verschoven is, omdat het overlegcomité zo nodig hun uitkomsten moet delen op het moment dat Lisa uitgezonden zou worden, wordt er dan ook flink gebaald. Lid worden, klik hierboven dan op ‘onze Facebook-groep’.

Foto: VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 juni 2021 /