Realityserie op VTM2 voor Anouk Matton | vrouw van dj Dimitri Vegas

Waar je op dit moment van de documentaire over Dimitri Vegas & LikeMike kunt genieten bij Play5; daar kun je vanaf vanavond – maandag 27 september – een kijkje nemen in het leven van Anouk Matton. De vrouw van Dimitri Vegas is gevolgd door de camera’s van VTM2. Zo krijgen we een exclusieve inkijk in het glamourleven van deze dame. Ontdek alles over Anouk Matton Privé. Te kijken om 21.40 uur op VTM 2.

Anouk Matton

Anouk Matton is een vrouw van veel talenten en leidt het luxueuze en glamoureuze leven waar velen van dromen. Naast het dj’en – ze treedt overal op als DJ MATTN – en zingen is ze ook een ambitieuze business woman. Op dit moment staat ze misschien wel voor de grootste uitdaging in haar leven. Ze is namelijk op 9 juli mama geworden en de bevalling was erg pittig. In de realityserie maken we dan ook kennis met haar kersverse zoon London Takis Thivaios.

Heftige tijd

Voor de familie van Dimitri Vegas en Anouk was het sowieso geen makkelijke tijd; dj Like Mike en zijn Braziliaanse vriendin Gemma Rosereyn verloren hun ongeboren dochterjte na 25 weken zwangerschap. En in diezelfde week overleed Takis Thiavaios – de vader van de dj-broers – aan een beroerte. Of we daar ook iets van meekrijgen in deze realityreeks durf ik niet te zeggen; ik weet niet of de camera’s op dat moment al meedraaiden in het leven van Anouk Matton én of ze dat niet te privé vinden.

Anouk Matton Privé

Wat je wel kunt verwachten in de realityreeks Anouk Matton Privé (die eerst de werktitel Mattnworld had)? Nou deze documentaire brengt haar Instagram tot leven. Je duikt als kijker exclusief in haar échte leven tijdens de laatste maand zwangerschap en de eerste weken als mama. Twee ingrijpende fases die Anouk samen met haar man Dimitri Vegas doorbrengt met een lach en een traan. Van een over the top babyshower tot het uitkiezen van de perfecte nanny’s voor London. Kortom: the real glam.

Babyshower

In de eerste aflevering zien we dat Anouk Matton een over the top babyshower krijgt met een wild randje. “Al mijn vriendinnen stonden daar, ze draaiden mijn muziek, er was sushi en de champagne vloeide rijkelijk. Het was eerder een champagne shower dan een babyshower. Dat was eigenlijk toch niet zo solidair met mij hé, want ik mag niks drinken en al zeker geen rauwe vis eten”, lacht Anouk. Al dreigt het feestje nog voor het goed en wel van start is gegaan uit te draaien op een discussie tussen haar vriendinnen. Want iedereen wil een stukje Anouk voor zichzelf. 

Babykamer inrichten

 Ook voor de babykamer gaat Anouk voor dat tikkeltje extra: “Er staan twee camions voor mijn deur vol babyspullen. Ik schrok wel van de hoeveelheid en wat er allemaal bij komt kijken.” Voor de inrichting schakelt ze de hulp van ex-miss België en vriendin Cilou Annys in, die zelf een babywinkel heeft.

Make-up op tijdens bevalling

De VTM 2-kijkers mogen ook mee met Anouk en Dimitri naar de gynaecoloog voor de 38-weken check-up. “Als ik zou bevallen midden in de nacht, dan zou dat misschien het enige moment in heel mijn leven zijn dat ik zonder make-up de deur uitga. Maar dan denk ik dat ik misschien toch nog snel foundation zou gaan opdoen. Ik vind het wel belangrijk om er goed uit te zien op mijn eerste babyfoto’s”, vertelt Anouk Matton.

Tweede aflevering

De hoogzwangere Anouk maakt in de tweede aflevering haar koffer voor het ziekenhuis. Daarnaast maakt de VTM 2-kijker kennis met haar manager Thomas en pitcht Anouk samen met haar bestie Jill Cnudde (van Bikinibody) een nieuw idee rond kleding bij Veronique De Kock.

Puzzelen tegen paniekaanvallen

Na een drukke voormiddag zondert Anouk zich af om te puzzelen, iets wat haar helpt om de paniekaanvallen waar ze sinds een aantal jaren last van heeft te verminderen: “Drie jaar geleden heb ik uit het niets op het vliegtuig een mega paniekaanval gekregen. Op dat moment dacht ik echt dat ik zou sterven. Ik kon ook niet weg en kreeg geen adem meer. Op dat moment heb ik een angststoornis ontwikkeld. Op een gegeven moment was het zover gekomen dat ik niet meer naar de supermarkt kon. Ik ben bang om ergens vast te zitten en niet weg te kunnen. Puzzelen heeft mij geholpen om die angsten te verminderen.”

Baby London Thakis

Het is zover! Vorige week in Anouk Matton Privé brak een spannend moment aan voor Anouk Matton en Dimitri Vegas. Na een heavy bevalling, mochten ze hun kersverse baby London Thakis eindelijk in de armen sluiten. In de derde aflevering is te zien hoe het nieuwe gezin volop geniet van de eerste momenten samen op hun roze wolk. Bij thuiskomst staat er een heus welkomstcomité klaar met talloze knuffelberen en ballonnen. Anouk is overdonderd en moet zelfs een traantje wegpinken. “Ik had helemaal niet verwacht dat Anouk zo emotioneel zou reageren. Ik heb dat nog nooit gezien bij haar. Normaal reageert ze niet zo snel zo open”, vertelt zus en trotse meter Hilke. En ook het podium roept want Anouk staat als zangeres voor het eerst op het podium tijdens een groot Silver-concert. 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 augustus 2021 /