Telenovelle Lisa najaar 2021 | Reactie Lisa op huwelijk Katja en Jonas

Telenovelle Lisa is vanavond – 6 september – eindelijk terug op tv. Iedere werkdag kun je om 18.15 uur genieten van een nieuwe aflevering bij VTM. Het seizoen is natuurlijk met een paar flinke cliffhangers geëindigd, dus het is de vraag hoe het nu verder gaat… Hoe reageert Lisa in de nieuwe aflevering van najaar 2021 bijvoorbeeld op het huwelijk van Katja en Jonas?

Hoe reageert Lisa op huwelijk Katja en Jonas

“Als dit een nachtmerrie is, wil ik nu wakker worden”, met die hartverscheurende woorden opent de eerste aflevering na de zomerstop in najaar 2021 van Lisa. De aftrap van dit nieuwe seizoen, of moeten we zeggen het tweede deel van het seizoen, belooft veel spanning en emotie. Hoe reageert Lisa (Tinne Oltmans) op het feit dat haar halfzus Katja (Anouck Luyten) getrouwd is met haar droomprins Jonas (Oscar Willems). Trekt ze tegen alle verwachtingen in haar stoute schoenen aan en verklaart ze hem alsnog haar liefde? Of houdt ze zich zoals gewoonlijk op de achtergrond en blijft ze in de schaduw van Katja?

Ontdek hier alles over de cast van Lisa (inclusief nieuwe namen…)

Katja houdt zich niet aan deal met Gert en Dorine

Ook op andere vragen krijgen de kijkers eindelijk een antwoord. Met 200.000 Amerikaanse dollars op zak beloofde Katja immers om samen met Jonas voorgoed te vertrekken uit Vilvoorde. Hoe zullen Dorine (Hilde Heijnen) en de temperamentvolle Gert (Bert Verbeke) reageren wanneer ze ontdekken dat Katja zich niet aan de deal heeft gehouden?

Drama in de liefde…

De kus tussen Pilar (Naomi Janssens) en Lars (Thomas Van Caeneghem) zorgde voor veel spanning in de extra lange slotaflevering van Lisa. Pilars ex-vriend Remco (Arno Moens) betrapte het paar in de Keetal en kookte over van woede. Zal Remco tegen Elke (Femke Verschueren), het lief van Lars, vertellen wat hij gezien heeft? En hoe gaat het nu verder tussen Pilar en Lars?

Makers Lisa

Het scenario van de telenovelle Lisa is van de hand van Hugo Van Laere (Sara, Familie) en zijn team. Elias Mentzel (#LikeMe, Familie) is hoofdregisseur/showrunner. Producenten zijn Pieter Van Huyck en Ivy Vanhaecke (Spitsbroers, Undercover, Beau Séjour, Professor T.). Lisa is een coproductie van De Mensen en Gardner and Domm, met de steun van gaststad Vilvoorde en de tax shelter maatregel van de Federale Overheid. De buitenopnames gaan door in Vilvoorde, de thuisstad van Lisa.

Boeken Lisa

Naast de tv-serie kunnen de fans van Lisa nog extra genieten. Er is namelijk ook een reeks met boeken rond telenovelle Lisa. Op dit moment zijn er vier boeken, die allemaal geschreven zijn door Ria Maes.

  1. Mijn dromen
  2. Hartverwarmende momenten
  3. Met hart en ziel
  4. Gedeeld geheim

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

6 september 2021 /