Telenovelle Lisa: grote cliffhanger voor zomerstop in extra lange aflevering

Telenovelle Lisa gaat de zomerstop in met een hartverscheurende cliffhanger (lees verder en ontdek er meer over…). Dat zagen we in de extra lange aflevering die op zondag 5 september nogmaals wordt uitgezonden. Voor die laatste uitzending hield deze serie de gemoederen al flink bezig. Sterker: er wordt zelfs gezegd dat deze slotweek spannender is dan de seizoensfinale van Familie.

Seizoensfinale telenovelle Lisa

Met een onverwachte moord, een spectaculair auto-ongeval, een plotse zwangerschap, heftige confrontaties tussen liefdesrivalen en continue spanningen tussen de halfzussen deed de telenovelle Lisa de voorbije weken flink wat stof opwaaien. Al staat er nog heel wat te gebeuren…

Extra lange slotaflevering

De kijkers kregen een éxtra lange, spannende slotaflevering te zien op 1 juli. Daarna is het tijd voor de zomerstop. Waarna de Lisa-liefhebbers weer van een flinke portie van hun favoriete telenovelle kunnen gaan genieten, want er komt zelfs een tweede seizoen! Over dat tweede seizoen is qua inhoud nog niet zoveel bekend. Aan Het Nieuwsblad vertelt scenarist Hugo Van Laere. “Er is een tweede seizoen aangekondigd, maar daar ben ik nog niet mee bezig.”

Cliffhanger Lisa

Het gezegde luidt What happens in Vegas, stays in Vegas, maar dat is buiten Katja (Anouck Luyten) gerekend. Zo eindigde de éxtra lange en spannende slotaflevering van de telenovelle Lisa met een hartverscheurende cliffhanger. We zagen hoe Lisa (Tinne Oltmans) eindelijk besliste om haar gevoelens met haar droomprins Jonas (Oscar Willems) te delen. Wanneer Lisa en Jonas oog in oog stonden en de spanning opliep, stak Lisa’s halfzus Katja er een stokje voor. Ze verscheen plots op het toneel en dropte de bom dat ze getrouwd is met Jonas in Las Vegas. Hoe zal Lisa reageren op haar grootste nachtmerrie? En voltrekken Katja en Jonas het huwelijk ook in België? Die vragen doen de VTM-kijkers vol ongeduld uitkijken naar het vervolg van de telenovelle Lisa.

Moord op Mark (Lucas Van den Eynde)

Niet alleen is de chemie tussen Lisa en Jonas duidelijk voelbaar, ook het temperament van Gert zorgt voor een stevige dosis spanning in de telenovelle. Zeker wanneer Gert achter de rug van Dorine (Hilde Heijnen) zelf een deal met Katja uit de brand probeert te slepen om haar te doen zwijgen over de moord op Mark (Lucas Van den Eynde). Met 200.000 Amerikaanse dollars op zak beloofde Katja immers om samen met Jonas voorgoed te vertrekken uit Vilvoorde, maar tevergeefs… Hoe zal Gert reageren als hij ontdekt dat Katja zich niet aan de deal heeft gehouden? Ook de moord op Mark (Lucas Van den Eynde) blijft voorlopig een goed bewaard geheim. Al staat de moeder-zoon relatie tussen Dorine (Hilde Heijnen) en Gert onder spanning na een heftige confrontatie…

Witwaspraktijken…

De kijkers werden nog getrakteerd op enkele onverwachte wendingen. Zo bekende Patrick (Frank Dierens) aan Suzanne (Hilde De Baerdemaeker) dat hij de schuldige is van de witwaspraktijken en Erik (Bert Cosemans) onterecht is ondergedoken. Wanneer Patrick zichzelf wil aangeven, houdt Suzanne hem tegen. Wat betekent dit voor hun relatie? En zal Erik nog terugkomen en de band met zijn dochter Lisa terug opbouwen?

Nieuwe liefdes en gebroken harten

Remco (Arno Moens) heeft de kus tussen Pilar (Naomi Janssens) en Lars (Thomas Van Caeneghem) gezien. Wanneer hij op het punt staat om Elke (Femke Verschueren) in te lichten, vertelt zij dat ze op tournee mag met Niels Destadsbader. Om haar geluk niet in de weg te staan, houdt Remco zich koest. Hoe lang zal hij kunnen zwijgen? En hoe gaat het nu verder tussen Pilar en Lars?

Boekenreeks

Kun je nu niet wachten tot de nieuwe afleveringen van Lisa na de zomer weer op tv te kijken zijn? Lees dan de bijbehorende boekenreeks. Inmiddels heeft Ria Maes al vier boeken geschreven, waardoor je Lisa nog beter leert kennen.

  1. Mijn dromen
  2. Hartverwarmende momenten
  3. Met hart en ziel
  4. Gedeeld geheim

Makers telenovelle Lisa

Het scenario van de telenovelle Lisa is van de hand van Hugo Van Laere (Sara, Familie) en zijn team. Elias Mentzel (#LikeMe, Familie) is hoofdregisseur/showrunner. Producenten zijn Pieter Van Huyck en Ivy Vanhaecke (Spitsbroers, Undercover, Beau Séjour, Professor T.). Lisa is een coproductie van De Mensen en Gardner and Domm, met de steun van gaststad Vilvoorde en de tax shelter maatregel van de Federale Overheid. De buitenopnames gaan door in Vilvoorde, de thuisstad van Lisa.

Terug kijken op VTM GO

Deze serie nog niet eerder ontdekt? Geen probleem: de afleveringen van Lisa zijn terug te kijken op VTM GO. Zo kun je natuurlijk ook meerdere malen kijken om te ontdekken of je aanwijzingen ziet voor hoe de cliffhanger van Lisa gaat verlopen…

Foto’s (Cliffhanger) Lisa

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 juni 2021 /