Vierde seizoen: Familie Gillis – Massa is kassa op tv kijken

Het vierde seizoen van Familie Gillis – Massa is kassa is vanaf vanavond – dinsdag 31 augustus – wekelijks te kijken om 20.30 uur op SBS6. Of zoals de eigenaren van de Oostappen Vakantieparken dat zelf zeggen: “Hatseflats! Er komt een nieuw seizoen van Familie Gillis: Massa is kassa aan! (…) Daar word je toch foxwild van?”

Seizoen 4: Massa is kassa

De realityreeks van de Familie Gillis – waarvan eerdere afleveringen in België op VTM2 te zien waren – is inmiddels toe aan seizoen 4. Uitspraken als ‘hatseflats’ en ‘foxwild’ horen we tegenwoordig niet meer alleen op de Oostappen Vakantieparken. Nee, ook de volgers – van Peter Gillis, zijn vriendin Nicol Kremers en Peters zonen Ruud, Mark en dochter Inge – gebruiken ze regelmatig.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Vierde seizoen Familie Gillis

Wat we van seizoen 4 van Familie Gillis – Massa is kassa kunnen verwachten? We zien dat de elf Oostappen Vakantieparken volgeboekt zitten. Dat Peter een nieuwe bolide heeft. Zoon Mark probeert daarnaast de parken draaiende te houden; iets wat niet altijd makkelijk is want er zijn problemen met de hygiëne. Tot slot komen ook de ouders van Nicol Kremers – Henny en Nelis – natuurlijk weer voorbij in het vierde seizoen. Zij zijn in Spaanse sferen en besluiten een paëlla avond te organiseren.

Lees hier meer over seizoen 1, seizoen 2 en seizoen 3 van Familie Gillis: Massa is Kassa.

Oostappen Vakantieparken

Nu de vakantie er weer bijna op zit, komen er natuurlijk ook heel wat berichten naar buiten over hoe het nu echt is om te verblijven in één van de Oostappen Vakantieparken. Er wordt volop geklaagd. De parken zijn veel smeriger dan op tv te zien is. De mysterieman van MAX Vakantieman is zelfs langs geweest. Vrijwel alles scoorde in park Arnhem in Schaarsbergen onvoldoende. Na de herfstvakantie worden tijdelijk enkele vakantieparken van de Oostappen-groep gesloten om ze grondig op te knappen.

Frank Lammers

Wist je dat Frank Lammers de voice-over van Familie Gillis: Massa is kassa is? Dit najaar is de Brabantse acteur te zien in het derde seizoen van Undercover (naast Tom Waes). Er is nog geen releasedatum aangekondigd, maar daar hou ik de fans van op de hoogte via de Undercover Facebook-groep. Als je Massa is Kassa nu niks vindt, maar wel een liefhebber van Frank Lammers bent, dan kun je op Netflix kijken naar zijn laatste film: Herrie in huize Gerri.

Foto: SBS6 – Wessel de Groot.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

31 augustus 2021 /