Tweede seizoen voor telenovelle Lisa

Telenovelle Lisa krijgt een tweede seizoen. De serie met in de hoofdrollen Tinne Oltmans, Oscar Willems en Anouck Luyten is een groot succes en trekt dagelijks meer dan een half miljoen kijkers. Voor het tweede seizoen van Lisa wordt de originele cast aangevuld met enkele nieuwe namen en een lading nieuwe gastacteurs. Ontdek er meer over!

Actrice met niet-westerse roots gezocht voor seizoen 2

Op 26 juli heeft De Mensen via Instagram gedeeld dat ze voor het tweede seizoen van Lisa op zoek zijn naar een gemotiveerde actrice tussen 20 en 35 jaar met niet-westerse roots. Deze dame zal een grote rol spelen in het tweede seizoen. Je kunt je tot maandag 2 augustus kandidaat stellen. Op maandag 23 augustus is een soortgelijke oproep gedeeld door Oi Mundo.

Tweede seizoen telenovelle Lisa

Een tweede seizoen voor telenovelle Lisa; dat is goed nieuws! In eerste instantie werd er gezegd dat telenovelle Lisa ruim 200 afleveringen zou tellen, maar het verhaal kan dus uitgebreid worden. Channelmanager bij VTM Maarten Janssen vertelt aan Het Laatste Nieuws: “Bij de keuze om Lisa te lanceren, wisten we dat die mogelijkheid bestond. En nu komt het perfect uit. In het andere geval hadden we opnieuw van nul moeten beginnen, maar niet elke telenovela is een schot in de roos.”

Wist je dat er ook twee nieuwe Lisa-boeken zijn? Bestel ze nu: Met hart en ziel en Gedeeld geheim.

Anna und die Liebe

De Vlaamse serie is namelijk gebaseerd op het Duitse Anna und die Liebe, waarvan maar liefst 926 (of te wel vier seizoenen) van zijn gemaakt. De rol van Anna werd gespeeld door Jeannette Biedermann. Al zien we dat in de volgende seizoenen het niet alleen om Anna draait… Benieuwd dus of dat bij Lisa ook zo gaat zijn. Janssen zegt hierover. “Het wordt geen kopie van de Duitse versie.” De Vlaamse scenaristen zijn alweer een tijdje aan de slag.

Cast Lisa tweede seizoen

Janssen vertelt in HLN dat ‘haast alle hoofdacteurs opnieuw meedoen’. “Agendagewijs was dat niet zo moeilijk, omdat ook zij van bij de start wisten dat er bij succes een vervolg kon komen.” De liefde staat ook in het tweede seizoen weer centraal; dus het is weer spannend wie van de Lisa cast er nu hopeloos verliefd gaat worden en wie met wie aan de haal gaat. Via de Telenovelle Lisa Facebook-groep blijf je op de hoogte (ook over de cast van Lisa seizoen 2).

Telenovelle

Lisa blijft een telenovelle; dat betekent dus dat een seizoen iedere keer weer een afgerond verhaal heeft. Daarnaast blijven de voor een telenovela gekende droomscènes behouden in Lisa seizoen 2.

Meer Lisa-nieuws

Helaas moesten we Lisa even missen door de zomerstop en is het spannend hoe de cliffhangers gaan aflopen. Maar gelukkig kun je dan de Lisa-boeken lezen. Er zijn er inmiddels vier! Je leest hier alles over de Lisa-reeks, die geschreven wordt door Ria Maes. Wil je de boeken meteen bestellen, klik dan op de titel. En vanaf 6 september is ze dan weer terug op tv.

  1. Mijn dromen
  2. Hartverwarmende momenten
  3. Met hart en ziel
  4. Gedeeld geheim

Foto: VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 juni 2021 /