Nieuws telenovelle Lisa: terug op tv & hoofdrolspeelster gezocht

Lisa-fans hebben er even op moeten wachten, maar er is weer nieuws over de populaire telenovelle van VTM. Zo is eindelijk duidelijk wanneer de zomerstop van Lisa erop zit én ontdekken we alvast meer over het tweede seizoen. Ik zet het in dit bericht voor je op een rijtje.

Lisa 6 september terug op tv

Telenovelle Lisa is vanaf 6 september weer op tv te zien. VTM heeft dit inmiddels officieel bevestigd. Op 5 september wordt de extra lange slotaflevering nogmaals uitgezonden. Wat de nieuwe afleveringen betreft gaat het om de tweede helft van het eerste seizoen van Lisa (met alle acteurs en actrices die je al kent – we willen tenslotte allemaal weten hoe het verder gaat met Lisa en Jonas).

Op de hoogte blijven van meer nieuws over Lisa en andere Vlaamse programma’s: schrijf je in voor de nieuwsbrief van VlaamsKijken

Actrice gezocht voor hoofdrol in Lisa

Ondertussen ontdekken we ook al meer over tweede seizoen van telenovelle Lisa. Oi Mundo casting is op dit moment op zoek naar een vrouw van 20-35 jaar met niet-Westerse roots. Deze actrice krijgt een hoofdrol in het nieuwe seizoen van Lisa. Of dit wil zeggen, dat de eerste zoektocht (op 26 jullie werd namelijk ook een soortgelijke oproep geplaatst) niet is gelukt, of dat we meer multiculturele invloeden krijgen in seizoen 2 – dat durf ik niet te zeggen. Kandidaten konden zich destijds tot maandag 2 augustus kandidaat stellen.

Facebook-groep voor fans Lisa

Wist je dat er ook een Facebook-groep is voor fans van Lisa? Als je op de link klikt (het gekleurde stukje tekst hiervoor), dan vind je deze eenvoudig. We zijn inmiddels al met bijna 5000! Hoe gaaf is dat! In die groep deel ik alles over de cast van Lisa, over waar de acteurs en actrices verder mee bezig zijn (en wie weet binnenkort zelfs wel interviews met ze) én niet te vergeten ook nieuws over de boeken reeks van Lisa.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 augustus 2021 /