Telenovelle Lisa: 6 september weer op tv na zomerstop

Telenovelle Lisa is vanaf maandag 6 september weer iedere dag op tv. De kijkers kunnen dan vanaf 18.15 uur weer genieten van de avonturen van Lisa, Katja, Jonas en alle anderen. We starten de eerste aflevering na de zomerstop meteen met veel spanning en emotie!

Lisa: 6 september terug op tv

Wie Lisa op de voet volgt, weet dat er een aantal cliffhangers zijn. Hoe zal Lisa reageren op het nieuws dat haar halfzus Katja en Jonas getrouwd zijn in Las Vegas? Trekt ze tegen alle verwachtingen in haar stoute schoenen aan en verklaart ze alsnog haar liefde aan haar droomprins Jonas? Of houdt ze zich zoals gewoonlijk op de achtergrond en blijft ze in de schaduw van Katja? Ook op andere vragen krijgen de kijkers een antwoord. Zal Gert de moord op zijn vader Mark geheim kunnen houden? Hoe gaat het verder tussen Pilar en Lars? En zal Erik terugkomen en de band met zijn dochter Lisa terug opbouwen?

Herhaling slotaflevering Lisa

Wil je je geheugen weer even opfrissen? Kijk dan op zondag 5 september om 11.25 uur nogmaals naar de extra lange slotaflevering van telenovelle Lisa. VTM zendt ‘m dan opnieuw uit. Natuurlijk vind je deze aflevering ook op VTM GO. En natuurlijk vind je in het archief van VlaamsKijken ook allerlei artikelen over deze serie. Bijvoorbeeld met nieuwtjes, over het tweede seizoen, de Lisa-boeken én niet te vergeten de geweldige Lisa-cast. Nog even geduld en dan is Lisa dus weer terug op tv!

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

25 augustus 2021 /