Familie Feest in Lotto Arena | Tickets voor zaterdag 29 januari 2022

Familie viert 30ste verjaardag met groot Familie Feest in de Lotto Arena. Wat je kunt verwachten? Een liveshow boordevol spektakel, nostalgie, humor en ontroering op zaterdag 29 januari 2022. Tickets zij vanaf nu verkrijgbaar.

Familie Feest in Lotto Arena

Terwijl het huidige Familie-seizoen vanavond aan zijn grote ontknoping (dit zijn de cliffhangers!) toe is, kunnen de vele fans nu al uitkijken naar een volgende niet te missen afspraak in hun agenda. Op 30 december blaast de langstlopende soapserie van het land immers 30 kaarsjes uit en die mijlpaal wordt op zaterdag 29 januari 2022 gevierd met een grote show in de Lotto Arena.

Wist je dat je deze zomer naar Het geheim van Raven kunt kijken?

Dertig jaar Familie

De hechte band van een Familie… Met dit legendarische deuntje verscheen Familie op vrijdag 30 december 1991 voor het eerst op het scherm. Deze winter dus exact 30 jaar geleden. Een verjaardag die bij VTM allesbehalve onopgemerkt voorbij zal gaan. Het grote 30 jaar Familie Feest in de Lotto Arena is alvast een eerste afspraak met de fans van vroeger en nu. De liveshow belooft tal van muzikale optredens, verrassende acts en nostalgische beelden, gebracht en beleefd door de cast van Familie. Kortom, alle ingrediënten voor een memorabel verjaardagsfeest.

Benieuwd of er ook nog meer Familie-boeken aan komen nu het jubileum nadert!

Activiteiten jubileum Familie

“30 jaar Familie is een mijlpaal in de geschiedenis van VTM”, aldus Maarten Janssen, Channel Manager VTM. “Met elke dag een trouw publiek van meer dan 700.000 kijkers en een sterk marktaandeel, vooral ook bij jonge kijkers, blijft Familie een niet te missen afspraak aan het begin van de tv-avond. En dat bovendien al 30 jaar lang. Ook op het gratis online platform VTM GO staat Familie steevast op kop met meer dan 12,6 miljoen views voor het huidige seizoen. De 30ste verjaardag gaan we dus allesbehalve onopgemerkt voorbij laten gaan. Al onze plannen in de aanloop naar 30 december doen we later nog uit de doeken, maar dit grote live spektakel in januari zal alvast de grote apotheose zijn. Nu al een niet te missen afspraak in de agenda’s van de fans.”

Tickets Familie Feest kopen

Voor de productie van het 30 jaar Familie Feest bundelt VTM de krachten met Studio 100. Zij hebben een jarenlange ervaring met het produceren van live entertainmentproducties. Tickets voor het grote feest zijn vanaf nu verkrijgbaar via 30jaarfamiliefeest.be.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

25 juni 2021 /