Familie Feest in Lotto Arena | Tickets voor zaterdag 17 september

Familie viert 30ste verjaardag met een groot Familie Feest in de Lotto Arena. Wat je kunt verwachten? Een liveshow boordevol spektakel, nostalgie, humor en ontroering op zaterdag 17 september. Wist je dat zelfs Camille Dhont komt optreden! Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar.

Wist je dat er in het kader van het jubileum ook een speciaal boek is verschenen? Ontdek alle Familie-boeken.

Familie Feest in Lotto Arena

Het Familie Feest in de Lotto Arena werd oorspronkelijk aangekondigd in juni 2021. Het Familie-seizoen was toe aan zijn grote ontknoping (dit waren de cliffhangers!). Tja, en als je dan op 30 december 2021 dertig kaarsjes mag uitblazen, dan is dat een mijlpaal die gevierd mag worden. Door corona is het feest uiteindelijk verschoven van zaterdag 29 januari 2022 naar zaterdag 17 september.

Artiesten Familie Feest

Wat we al weten over de artiesten die optreden tijdens het Familie Feest? Nou: Willy Sommers vervangt De Romeo’s. En vandaag (dinsdag 24 mei) is bekendgemaakt dat Camille Dhont een verrassingsoptreden verzorgt. Zij was de afgelopen maanden en weken natuurlijk al één van de smaakmakers bij VTM als Miss Poes en in Liefde voor Muziek. Daarnaast weten we dat Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen een nostalgische terugblik brengen op de voorbije dertig jaar. Dat doen ze aan de hand van humoristische, ontroerende en memorabele live acts.

Dertig jaar Familie

De hechte band van een Familie… Met dit legendarische deuntje verscheen Familie op vrijdag 30 december 1991 voor het eerst op het scherm. Afgelopen winter dus exact 30 jaar geleden. Een verjaardag die bij VTM allesbehalve onopgemerkt voorbij zal gaan. Het grote 30 jaar Familie Feest in de Lotto Arena is één van die zaken. De liveshow belooft tal van muzikale optredens, verrassende acts en nostalgische beelden, gebracht en beleefd door de cast van Familie. Kortom, alle ingrediënten voor een memorabel verjaardagsfeest. En als je het over ingrediënten hebt, dan denk je automatisch natuurlijk ook aan het nieuwe kookboek van De Bomma.

Tickets Familie Feest kopen

Voor de productie van het 30 jaar Familie Feest bundelt VTM de krachten met Studio 100. Zij hebben een jarenlange ervaring met het produceren van live entertainmentproducties. Tickets voor het grote feest zijn nog steeds verkrijgbaar via 30jaarfamiliefeest.be.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

25 juni 2021 /