Helden: Straffer Dan Ooit | theatershow Sieg, Nico, Maureen en Dempsey

Ketnet-helden Maureen Vanherberghen, Sieg De Doncker, Dempsey Hendrickx en Nico Vanhole maken voor het eerst een theatershow. Vanaf 29 december kun je kijken naar Helden: Straffer Dan Ooit in theaters in Hasselt, De Panne, Asse en Antwerpen.

Helden: Straffer Dan Ooit!

Na acht televisieseizoenen op Ketnet, twee bioscoopfilms én een eigen speeltuin zakken de Helden af naar het theaterzaal voor de allerstrafste liveshow van de hele wereld of te wel Helden: Straffer Dan Ooit! Sieg, Nico, Maureen en Dempsey nemen je mee in de wondere wereld van de wetenschap met spectaculaire en interactieve experimenten. Dat gaat vonken geven!

Wetenschap

Wetenschap saai? Echt niet! De Helden gaan voor niets minder dan spanning en spektakel. In deze 80 minuten durende liveshow voeren ze interactieve experimenten en wetenschappelijke proeven uit met het publiek als proefkonijn. Verwacht je aan explosies luider dan de oerknal, extreem vettige kwarkkanonnen en superveel olifantenschuim. Of wat dacht je van een papa die door de zaal vliegt met behulp van een stapel telefoonboeken? In Helden: Straffer Dan Ooit! maak je het allemaal mee vanop de eerste rij. Als je daar durft zitten tenminste want in deze show spatten de vonken en verfbommen letterlijk van het podium af. 

Ketnet-helden

Ketnet-helden Maureen Vanherberghen, Sieg De Doncker, Dempsey Hendrickx en Nico Vanhole kunnen het naar eigen zeggen ‘bijna niet geloven, dat dit echt gaat gebeuren: een eigen theatershow’. “Onze veiligheidsbrillen en handschoenen liggen al klaar! We kunnen niet wachten om al die blije en verbaasde gezichten in de zaal te zien. Wie erbij is, zal er nog lang over napraten. Tenminste, dat hopen we toch want sommige experimenten zijn gewoon te zot voor woorden! Tjik tjak BOEM!”

Theatershow Helden van Ketnet

Bart Verbeelen, founder Hotel Hungaria, legt uit: “We hebben de televisieseries, de films, de boeken, de awards en zelfs een speeltuin die hun naam draagt, maar één ding ontbrak nog op ons Helden-repertoire: een theatershow! Die kans grijpen we nu met beide handen. De keuze voor een show vol wetenschappelijke proeven is evident. Onze Helden zijn altijd al vindingrijke doe-het-zelvers geweest die niet vies zijn van een experiment groot of klein. Deze theatertour is dan ook een mooie opportuniteit om kinderen op jonge leeftijd op een onvergetelijke manier te laten proeven van wetenschap.” 

Inspiratie voor Ketnetters

Annemie Gulickx, netmanager Ketnet, vertelt: “De Helden hebben al heel straffe dingen gedaan op Ketnet. Tot op vandaag inspireren ze de Ketnetters om buiten te spelen, te bouwen en creatief te zijn. We kijken er dan ook naar uit om hen nog straffere dingen te zien doen in hun eerste echte theatershow en de Ketnetters mee te nemen in hun nieuwe avontuur.”

Theatershow Helden kijken

Wil je kijken naar de liveshow van de Ketnet Helden in een theater bij jou in de buurt? Ontdek via de website meer over de speeldata en tickets. Voor nu staan er optredens gepland in Hasselt (Trixxo Theater Hasselt), De Panne (Plopsaland: Proximus Theater), Asse (CC Oud Gasthuis) en Antwerpen (Koningin Elisabethzaal).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 september 2021 /