Eerste seizoen Auwch in 2016 op VIER

Auwch met acteurs Ben Segers en Axel Daeseleire start 1 februari 2016 om 21.50 uur op Vier. De acteurs voelen zich wat uitgerangeerd en hunkeren naar meer werk. Bij gebrek aan betere rollen hebben ze samen een productiehuis opgericht en proberen ze met Daeseleire & Segers opnieuw de top te bereiken.

Een serie waarvan ik destijds enorm heb genoten. Ik ben dan ook blij dat ik dit artikel (op 28 augustus 2019) mag updaten met de mededeling dat het derde seizoen dit najaar op VIER te zien zal zijn. Het eerste seizoen van Auwch is ook op dvd verschenen en daardoor eenvoudig in Nederland terug te kijken.

Eerste seizoen Auwch

Ben en Axel spelen een uitvergrote versie van zichzelf, hun sociale onhandigheid, gevoeligheden voor vrouwelijk schoon en BV-status voorop. In elke aflevering zijn er opvallende gastrollen weggelegd voor onder meer Gert Verhulst, Herbert Flack, Jan Verheyen, Bartel Van Riet, Véronique De Kock, Luk Wyns en vele anderen.

De zender omschrijft de serie als ‘Een feest van herkenning voor mannen, een zucht van herkenning voor vrouwen’. Ik heb er in ieder geval ontzettend van genoten! Ik kan sowieso het werk van Ben Segers en Axel Daeseleire wel waarderen. In het najaar van 2019 zijn de heren allebei ook met andere programma’s op tv te zien. Zo schittert Ben in Ge Hadt Erbij Moeten Zijn. En Axel gaat samen met Sergio Herman op pad.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 januari 2016 /