Nathalie Meskens met Allerbeste Kijkers op VTM

Nathalie Meskens is vanaf vanavond terug te zien op VTM met Allerbeste Kijkers. Hierin delen onder andere Koen Wauters, An Lemmens, Kürt Rogiers en Julie Van den Steen hun favoriete filmpjes uit Beste Kijkers. Allerbeste kijkers is vanaf maandag (29 juni) tot en met donderdag om 20.50 uur op VTM te zien.

Allerbeste Kijkers

Voor Allerbeste Kijkers worden de leukste fragmenten bij elkaar gebracht uit de vorige acht seizoenen van Beste Kijkers. Elke dag komt er een ander thema aan bod en kiezen de bekende vrienden hun drie favoriete filmpjes uit de voorgaande jaren. Voor Nathalie Meskens is het één van de eerste klussen na de geboorte van haar dochtertje.

Nathalie Meskens geniet van Allerbeste Kijkers

Nathalie Meskens kijkt uit naar Allerbeste Kijkers. “8 seizoenen Beste Kijkers, dat zijn onnoemelijk veel fragmenten die gepasseerd zijn. Het is enorm plezant om daar nu in te duiken. Zeker wanneer heel wat mensen die ooit in Beste Kijkers te zien waren mee op zoek gaan naar hun leukste fragmenten. En het is ook altijd geestig om mezelf en alle panelleden te zien met verschillende – en doorheen de jaren soms achterhaalde – looks (lacht)”, aldus Nathalie Meskens.

Ruth Beeckmans

Koen Wauters, Ruth Beeckmans, Dina Tersago en Jacques Vermeire zijn te zien in de eerste week van Allerbeste Kijkers. Zo start Ruth Beeckmans, die vanaf woensdag 1 juli te zien is in Albatros. “Het allerbeste van Beste Kijkers, dat wilde ik natuurlijk voor geen geld ter wereld missen. En lachen, dat is gewoon kei gezond. Dat is plezant, dat lucht op en dat doet gewoon goed.” Daarnaast toont Ruth ook de meest opvallende lachsalvo’s en haar drie favoriete filmpjes uit alle afleveringen.

Dina Tersago

In Beste Kijkers zijn ook heel wat boeren de revue gepasseerd. Dina Tersago heeft de meest onvergetelijke boeren in de tweede aflevering -op dinsdag 30 juni – in een top 3 gegoten en ze laat ook heel wat andere grappige passages uit Beste Kijkers zien. Een aflevering die de liefhebbers van Boer zoekt Vrouw dus niet mogen missen. Wie weet wat Dina Tersago tenslotte nog gaat vertellen over Boer Zoekt Vrouw Home Sweet Home.

Koen Wauters

Op woensdag is het de beurt aan Koen Wauters in de derde aflevering van Allerbeste Kijkers 2020. Naast de top 3 van favoriete fragmenten, selecteer hij de meest opmerkelijke filmpjes waarin presentatoren en presentatrices de bal misslaan. 

Jacques Vermeire

“Beste Kijkers is een topprogramma”, aldus Jacques Vermeire. Jacques sluit de eerste week af op donderdag 2 juli met fragmenten waarin kostbare tips worden gegeven om het te maken als steracteur. Jacques Vermeire geeft ook zijn drie favoriete filmpjes uit Beste Kijkers mee.

Kürt Rogiers

“Amuseren? Het zal wel zijn! Bij Beste Kijkers is het altijd heel plezant. Je hebt namelijk een top presentatrice, fijne gasten en veel hilarische filmpjes. Daar dan nog eens het aller, aller, allerbeste van? Wat heeft een mens nog meer nodig?”, aldus Kürt Rogiers, die we afgelopen maanden natuurlijk konden zien als presentator van het populaire LegoMasters. Op maandag 6 juli toont hij zijn top 3 van leukste momenten met op de eerste plaats de meest adembenemende duik die ooit op film is vastgelegd.

Julie Van den Steen

Het nieuwste VTM-gezicht Julie Van den Steen is op dinsdag 7 juli aan de beurt. Zij toont haar drie favoriete fragmenten en vuurt daarnaast heel wat andere grappige filmpjes af op de kijkers. Wist je dat Julie Van den Steen The Masked Singer gaat presenteren met Niels Destadsbader?

Willem Boeva

William Boeva toont op woensdag 8 juli onder andere fragmenten waarin Nathalie heel wat ‘steken’ krijgt van haar panelleden. En natuurlijk mogen ook zijn favorieten niet ontbreken.

Christoff

Zanger Christoff sluit de tweede week van Allerbeste kijkers af op donderdag 9 juli. Naast zijn top 3 van de beste muzikale fragmenten, giet hij ook heel wat andere lachmomenten in een Allerbeste Kijkers-aflevering. Wist je dat Christoff ook één van de gasten is van de nieuwe Eén-show De playlist?

Foto: VTM.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

29 juni 2020 /