Joshua Dutré op bezoek bij Julie Van den Steen in Beestig

Dierendokter Joshua Dutré gaat in de eerste aflevering van het tweede seizoen van Beestig op bezoek bij Julie Van den Steen. De uitzending is straks – om 18.20 uur – te zien op VTM en later ook terug te kijken op VTM Go. De presentatrice vertelt in de aflevering over ‘de man van haar leven’: labradoodle en influencerhond Dirk.

Joshua Dutré

Joshua Dutré wordt sinds het eerste seizoen van Beestig ook wel de leukste dierendokter van het land genoemd. In het tweede seizoen van Beestig gaat hij opnieuw langs bij heel wat dierenvrienden. Hij geeft tips en tricks over dieren. En zoekt uit waarom de dieren bepaalde dingen graag doen. Zo ontdek je in de eerste aflevering waarom geiten flauwvallen en maakt Joshua Dutré een wilde rit door de modder.

Wist je dat Dierendokter Joshua Dutré zijn passie voor dieren in een boek heeft beschreven? Het is net uitgekomen.

Nieuw in tweede seizoen Beestig

Dit jaar heeft Beestig ook twee nieuwe rubrieken in petto: in ‘Achter de Schermen’ ontmoet Joshua buitengewone dieren en hun verzorgers. Hiervoor loopt hij in de eerste aflevering mee met het SOS rescue team van Sea Life Blankenberge. Alle zieke, verzwakte en gewonde zeehonden worden daar opgevangen en verzorgd. En Joshua is daar getuige van een heel speciaal moment… In ‘Werkpaardjes’ gaat hij langs bij dieren met een eigen ‘job’.

Tweede seizoen Beestig op VTM met Joshua Dutre

Julie Van den Steen en influencerhond Dirkie

In ‘Ten Huize Van’ maakt de kijker kennis met het huisdier van een bekende Vlaming. Dit keer trekt Joshua Dutré naar Gent, waar ‘influencerhond’ Dirk – Dirkie voor de vrienden – woont. De schattige labradoodle heeft een pittig karakter maar de liefde tussen Dirkie en zijn baasje Julie is groot. “Dirk is zeker de man van mijn leven! Hij is super ijdel en heeft ook echt mimiek in zijn gezicht. Als ik op straat loop zijn er ook vaak mensen die een foto met Dirk willen en niet met mij”, vertelt Julie. Maar wat vindt Julie nu echt het leukst aan Dirkie?    

Nieuw seizoen Beestig vanaf zaterdag 25 april om 18.20 bij VTM.

FOTO’S VTM.

Julie Van den Steen en haar influencerhond Dirkie

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

25 april 2020 /