William Boeva duikt op in Wat Als?

William Boeva duikt op in de nieuwste aflevering van Wat als? Het nieuwe seizoen van dit sketchprogramma van VTM is goed van start gegaan. Maar liefst 1,6 miljoen Vlamingen keken naar de serie. De herhaling op zondag is dan meegerekend. Ik kijk alvast uit naar morgen. Dan krijgt de kijker opnieuw een dosis uiteenlopende, grappige en soms ronduit absurde vragen voorgeschoteld waar de uitgebreide WAT ALS-cast maar wat graag een eigenzinnig antwoord op geeft.

Wat als muggen nog irritanter waren? Haast onmogelijk, maar Ruth Beeckmans en Ben Segers gaan op zoek naar het antwoord. Een klein land heeft zo zijn charmes, maar wat als iedereen Luxemburg was vergeten? Peter Van den Eede ondervindt er de negatieve gevolgen van. Woordspelingen zijn grappig, maar soms ook heel erg flauw. Wat als ze nu eens strafbaar waren? Koen De Graeve tapt de ene woordspeling na de andere. Daarnaast trekt Nico Sturm de straat op om reacties te sprokkelen van toevallige voorbijgangers en brengt hij een bezoekje aan de gevangenis.

Verder komen er ook nog heel wat andere sketches aan bod: wat als ze je onherkenbaar hadden gemaakt? Wat als sprookjes echt bestonden? Wat als ruzie maken een sport was? Wat als de vrouw later was geschapen? Wat als je het niet moeilijker maakte dan het was? Of wat als Murphy pech had?

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 november 2016 /