Tweede seizoen LEGO MASTERS – inschrijving geopend!

Tweede seizoen LEGO MASTERS Nederland & België wordt verwacht in 2021. De inschrijving is namelijk geopend. Daarnaast heeft de Nederlandse presentator Ruben Nicolai vanavond – 14 mei 2020 – bij RTL Boulevard ook bekendgemaakt dat ze een tweede seizoen gaan maken.

Inschrijven tweede seizoen LEGO MASTERS.

Bij VTM zijn ze wel iets voorzichtiger met uitspraken over een tweede seizoen. In het persbericht – dat ze donderdag 14 mei 2020 verstuurden – schrijven ze dat ‘vlijtige bouwers’ zich vanaf nu kunnen inschrijven voor een ‘eventueel tweede seizoen van LEGO MASTERS.

Ben jij een echte LEGO MASTER?

Oproep VTM: “Denk jij dat je het ver kan schoppen in de bloedstollende realityshow waarbij de beste LEGO bouwers van Vlaanderen en Nederland het in duo tegen mekaar opnemen voor een geweldige prijs en de titel van LEGO MASTER?” Klik hier om rechtstreeks naar de inschrijfpagina te gaan.

Beste LEGO bouwers van Nederland en België

Om je aan te melden voor deze ‘epische realityshow’, zoals de producenten het noemen, dien je je een aantal vragen te beantwoorden. Zodra je aanmelding ontvangen is, hoor je zo snel mogelijk iets van de makers. Ze zoeken volgens het formulier in ieder geval weer de beste LEGO bouwers van Nederland en België.

Presentatie en jury tweede seizoen

Of de presentatie en jury bij het tweede seizoen hetzelfde blijft, is natuurlijk maar de vraag. Op dit moment wordt het programma gepresenteerd door Ruben Nicolai en Kürt Rogiers. Ik vind het een geweldig duo, dus wat mij betreft, gaan ze ook met het tweede seizoen aan de slag. Brickmaster Bas Brederode – die als senior designer bij LEGO meewerkt aan de epische sets uit de LEGO Star Wars collectie – is het enige jurylid. Daar wordt op social media flink over gediscussieerd. Moet er geen tweede jurylid bij komen? Misschien per aflevering een onafhankelijk iemand?

Ga jij je opgeven?

Foto: VTM

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

14 mei 2020 /