Undercover seizoen 3 binnenkort op Netflix?

Undercover seizoen 3 binnenkort op Netflix? Dat idee kregen heel wat fans toen Netflix een afbeelding deelde met daarin aangekondigde series. Daarbij staan ook Undercover 2 en 3. Maar helaas ik moet je teleurstellen; de opnames van het derde seizoen van Undercover zijn door corona zelfs uitgesteld, zo vertelde hoofdrolspeler Tom Waes ons zelf.

Kijk het eerste seizoen van Undercover nu op dvd.

Undercover seizoen 2

Gelukkig is er ook goed nieuws! Undercover 2 kunnen we vanaf 6 september 2020 op tv en via Netflix zien. Met opnames van seizoen 2 waren ze tenslotte vorig jaar april al gestart. Verschillende acteurs en actrices hebben er tijdens die opnameperiode van alles over gedeeld op Instagram. Iets wat wij bij VlaamsKijken natuurlijk hebben gespot.

Cast tweede seizoen Undercover

Zo denk ik dat ik – en ik schreef dit bericht destijds voor de het officieel bekendgemaakt was – de cast van het tweede seizoen van Undercover al goed in beeld heb. Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers en Elise Schaap ontbreken hierin niet. Maar ook Rico Verhoeven, Manou Kersting, Juda GoslingaRubén Ochandiano, Alexej ManvelovSanne Samina Hanssen, Ruth Becquart,  Robrecht Vanden Thoren, Sebastien Dewaele en Emma Verlinden verwacht ik in het tweede seizoen van Undercover.

Goed nieuws: Er zijn verschillende namen uit dit rijtje ook officieel bevestigd door Eén en Netflix. Ontdek hier welke acteurs en actrices je gaat zien in het tweede seizoen van Undercover. Tevens deel ik de trailer, teasers en nog meer informatie over het verhaal…

Undercover seizoen 3

Dat er een derde seizoen van Undercover komt, heeft Elise Schaap eind januari bekendgemaakt bij Jinek. Tom Waes deed toen nog mysterieus, maar de Nederlandse actrice kon haar enthousiasme niet verbergen. Online is er verder niets over te vinden. Toen overal berichten verschenen dat Undercover seizoen 3, meteen na of zelfs gelijk met seizoen 2 gereleased zou worden, had ik daarover al mijn twijfels.

Ik schreef destijds: “De opnames zouden dan aansluitend aan die van het tweede seizoen geweest moeten zijn, want verder komt er echt niets voorbij als je de #undercoverserie bekijkt. Tja, en wanneer had Tom Waes dat bijvoorbeeld moeten draaien. Die heeft ondertussen onder andere Kamp Waes gemaakt. Nee, wat dat betreft, denk ik dus dat de onderstaande aankondiging van Netflix gewoon weergeeft welke series er officieel zijn bevestigd.”

Anna Drijver in derde seizoen?

En ik had nog meer twijfels: “Stel dat men vrij vlot na het tweede seizoen gestart is met het filmen van het derde seizoen van Undercover dan vraag ik me wel af of Anna Drijver meespeelt in het derde seizoen. Zij maakte in mei 2019 namelijk bekend dat ze zwanger was van haar tweede kindje (samen met acteur Benja Bruining). Zoon Jona is begin november geboren. Hoe de zwangerschap in het tweede seizoen van Undercover is verwerkt, is ook nog niet duidelijk.”

Kortom: we blijven het nieuws op de voet volgen. En als er officieel iets wordt bevestigd over de releasedatum van het derde seizoen van Undercover, dan deel ik dat zo snel mogelijk. Maar weet dus dat berichten die zeggen dat ‘Undercover 3’ snel of in 2020 volgt echt onzin zijn. Tom Waes heeft aan ons bevestigd dat de opnames van het derde seizoen Undercover zijn uitgesteld.

Er zijn nog wel 2 andere nieuwtjes:

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

16 april 2020 /