Liefde voor Muziek met K3 gemist? Alles over aflevering uit 2024

K3 staat centraal in de vierde aflevering van Liefde voor Muziek 2024 op 2 april 2024. Het is een bijzonder seizoen, want er doen alleen maar artiesten mee die we in eerdere jaargangen ook zagen. Welke nummers de Liefde voor Muziek 2024 artiesten van K3 zingen, lees je hier… Het worden in ieder geval bijzondere optredens van Stan Van Samang, Johannes Genard, Laura Tesoro, Jasper Steverlinck, Regi, Tourist LeMC, Suzan & Freek, Clouseau en natuurlijk K3 zelf. Wist je dat K3 nog maar een jaartje geleden in de aflevering zat.

Liefde voor Muziek 2024

Maar voor we het over de nummers hebben, die de artiesten in Liefde voor Muziek 2024 gaan zingen, ontdek je meer over de deelnemers. En je ontdekt hun werk als je klikt* op hun naam hieronder. Daarnaast kun je bij sommige artiesten ook meer lezen over hun eerdere deelname aan ‘de beste zangers van België’. 

K3 in Liefde voor Muziek 2024

K3 brengt week na week hun magie naar het scherm van Liefde voor Muziek. Je zag ze vorig jaar nog in de aflevering, maar nu mogen ze er alweer bij zijn. Zelf sluiten ze af met hun versie van Icoon van Daan. Daarmee kregen ze zelfs deze artiest aan het dansen.

Jasper Steverlinck: Mama Said (Mamasé)

Aan hits geen gebrek in de K3-aflevering van Liefde voor Muziek. Al vanaf de eerste noot weet Jasper Steverlinck weer een gevoelige snaar te raken. Hij geeft Mamasé een heel nieuwe betekenis met Mama Said en laat Hanne niet zonder tranen achter. “Als je mama wordt, verander je heel hard. Je hele manier van denken en je kijk op de wereld staat niet meer in teken van jezelf”, vertelt ze ontroerd. “Je hebt een kwetsbaar wezentje op de wereld gezet en je weet dat die voor uitdagingen komt te staan.”

Johannes Genard: 10.000 Luchtballonnen

Ook Johannes Genard trekt de gevoelige kar en doopt de meezingklepper 10.000 Luchtballonnen om tot een cynische ballad boordevol emotie.

Clouseau: Amor

Clouseau maakt de dames dan weer blij met hun straffe versie van Amor en blaast iedereen omver met een stukje spoken word. “Ik vind het altijd graaf als Raymond van het Groenewoud dat doet en ik vond dat hier wel passen”, aldus Koen. Julia bezorgde de broers Wauters sowieso tranen van het lachen. Tijdens een autorit onthult ze dat ze met haar wagen ooit – zoals ze het zelf zegt – een klein ‘kusje’ heeft gegeven aan een andere auto. Al blijkt dat ‘kusje’ even later helemaal niet zo klein te zijn… “Op het einde van het verhaal toonde ze een foto van een auto waarvan de deur helemaal geramd is. Dat was het kusje dus”, lacht Koen Wauters. Clouseau schiet meteen in actie om Julia een snelle opfriscursus parkeren te geven.

Suzan en Freek: Tele-Romeo

Suzan en Freek doen het feestje losbarsten met hun unieke revival van Tele-Romeo. “Dit is de allereerste sitdown van Liefde voor Muziek gewoon!”, klinkt het bij Regi.

Regi: Ushuaia

Op dat feestje bouwt Regi dan ook maar al te graag verder. Hij gooit zijn Ibiza-saus over Ushuaia en neemt zijn muzikale collega’s mee op een zwoele avond in een beachclub

Stan van Samang: Ra-ta-ta-ta

De tekst van Ra-ta-ta-ta greep Stan Van Samang meteen naar de keel. “Ik heb een zoon van zes jaar en het is niet altijd gemakkelijk om hem dingen uit te leggen”, vertelt Stan. “Hij vroeg onlangs wat een ‘zelfmoordtoerist’ is. Ik struggle daar wel een beetje mee, ik vind het moeilijk hoe ver je daarin moet gaan.”

Laura Tesoro: Oya Lélé’

“Ik ga niet liegen, ik kende jullie oeuvre het beste”,, lacht Laura Tesoro, die opgroeide met de liedjes van het trio. De keuze voor haar favoriete K3-nummer was dan ook snel gemaakt. Ze gooide een sexy sausje over Oya Lélé en liet de sensuele kant van de song iets minder stiekem naar boven komen “Het sensuele kantje dat je bij ons misschien een beetje kan zien, ligt er hier gewoon dik op”, weet Hanne. “Ik dacht: ik doe het gewoon iets minder stiekem”, lacht Laura Tesoro.

Tourist LeMC

Voor Tourist LeMC staat het muziekrepertoire van K3 dan weer het verst van zijn bed. “Ik ben de moeilijkste naam als eerste beginnen tackelen”, lacht Tourist. “Ik belandde meteen op een titel en dacht dat ik er conceptueel wel iets mee kon doen. Uiteindelijk ging het super vlot, de bal ging aan het rollen.”

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 april 2024 /